Mijn Staedion

Welke woning kies jij?

Alle koopwoningen van Staedion voortaan in drie overzichtelijke categorieën!  

De koopwoningen van Staedion zijn onderverdeeld in drie categorieën met herkenbare symbolen. Daarmee heeft Staedion het voor u makkelijker gemaakt. Met de labels ziet u als mogelijke koper direct waarmee u te maken heeft: een klushuis, eenkwasthuis of een sleutelhuis. Zo weet u wat u kunt verwachten: klussen, verven of alleen de voordeur openen en verhuizen. Het kopen van een woning is nog nooit zo duidelijk en makkelijk geweest.

 

Klushuis – Voor de échte doe-het-zelver

klushuisDe kluswoningen van Staedion zijn bedoeld voor de échte doe-het-zelvers. Houdt u ervan om de handen uit de mouwen te steken, alleen of samen met een aannemer? Wilt u een woning geheel naar eigen wens kunnen verbouwen? En bent u er niet vies van om muren te stuken, kamers door te breken, vloeren te vervangen, cv-installaties te vervangen of een nieuwe badkamer te realiseren? Dan is een klushuis echt wat voor u. Sommige klushuizen moet u in zijn geheel onder handen nemen, bij andere woningen gaat het om de aanpak van bepaalde voorzieningen of ruimten. Kom een klushuis vrijblijvend bezichtigingen en kijk of uw klushart harder gaat kloppen.

Wilt u de klushuizen bekijken?

Kwasthuis - Zo te betrekken op een lik verf na 

kwasthuisDe meeste woningen van Staedion dragen het symbool kwasthuis. Dit betekent dat de woningen na een lik verf zo te betrekken zijn. De kwaliteit van de kwasthuizen verschilt wel per woning, maar een grote verbouwing is niet nodig. De badkamer en/of  keuken zijn bijvoorbeeld prima bruikbaar, de elektriciteit is in orde en de woning is netjes. De muren, kozijnen en deuren vragen om een likje verf. Kom een kwasthuis vrijblijvend bezichtigen en kijk of u zin heeft om met familie en vrienden de verfkwasten erbij te pakken.

Wilt u de kwasthuizen bekijken?

Sleutelhuis – Kant-en-klaar, verhuizen maar!  

sleutelhuis

Koopt u het liefst een woning waarvan u alleen maar de voordeur hoeft te openen om de verhuisdozen naar binnen te brengen? Dan is een Staedion-woning met het symbool sleutelhuis echt iets voor u. Deze kwalitatief goede woningen hebben onder meer een nieuwe keuken met koelkast, oven en kookplaat. De badkamer is ook al voor u gerenoveerd met modern tegelwerk en nieuw sanitair. Verder is de elektriciteit in orde en ligt er laminaat op de vloeren. Slechts een klein deel van de Staedion-woningen is een sleutelhuis. Plan daarom zo snel mogelijk vrijblijvend een bezichtiging in als u een sleutelhuis in ons koopaanbod ziet staan.

Wilt u de sleutelhuizen bekijken?

This is an automatic translation by