Mijn Staedion
Mijn Staedion

Klantenpanel

Ja! Ik meld mij aan voor het Staedion klantenpanel op zaterdag 12 oktober*

Denk en praat met ons mee!

Praat u met ons mee? Alleen samen kunnen we een eigen thuis bereikbaar maken voor onze bewoners. Uw ideeën en meningen vinden wij daarbij heel belangrijk. Daarom nodigen wij u, als bewoner of woningzoekende, uit om een ochtend met ons mee te praten én te denken. 

Hoe en wanneer?

We doen dit in meerdere klantenpanelsessies met prikkelende onderwerpen zoals wonen en zorg, nieuwbouw, betaalbaarheid en duurzaamheid. U doet mee aan één van de sessies die worden gehouden op zaterdagochtend 12 oktober 2019.

Meld u aan voor ons klantenpanel op zaterdag 12 oktober met gratis lunch

De bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in de ochtend op het hoofdkantoor van Staedion vlakbij het centraal station. Na afloop bieden wij u graag een lunch aan, uiteraard op onze kosten. 

Cadeaubon voor uw deelname

U gaat niet zonder lege handen naar huis. U ontvangt een cadeaubon ter waarde van 50 euro voor uw bijdrage. Ook heeft u de mogelijkheid om na de lunch bij de inspiratiemiddag aan te sluiten, waar u leuke prijzen kunt winnen.

Wat is de inspiratiemiddag?

Deze middag staat in het teken van inspiratie en erkenning voor alle Staedion-vrijwilligers. Het programma is nog niet bekend maar er zijn in ieder geval leuke prijzen te winnen. U mag zelf bepalen of u hierbij aanwezig wilt zijn.

Ja! Ik meld mij aan voor het Staedion klantenpanel op zaterdag 12 oktober*

*Na uw aanmelding ontvangt u van ons een e-mail waarin wij u uitnodigen voor zaterdag 12 oktober. Of dat wij u op een later tijdstip benaderen. Houd uw e-mail de komende tijd goed in de gaten.