Prijsvraag Mijn Thuis

Een eigen thuis. Dat is wat Staedion samen met u mogelijk wil maken. Voor iedereen. Of u nu 18 bent of 80. En of u nu alleen woont of samen met uw gezin. Wij horen graag uw wensen, daarom is twee jaar geleden het idee van een prijsvraag ontstaan. Zo kunt u zelf ideeën inbrengen om uw wooncomplex of directe woonomgeving nog mooier of prettiger te maken. Het kunnen kleine wensen zijn, maar wij willen ook een aantal grotere projecten steunen.

De inschrijving voor dit jaar is gesloten. 14 december worden de winnaars bekend gemaakt. Volgend jaar heeft u opnieuw kans om uw ideeën in te dienen.

Promo Mijn Thuis 2017


Maak kennis met een aantal van onze prijswinnaars

Spelregels

 1. Er is aantoonbaar draagvlak onder de betrokken bewoners voor uw idee.
 2. Beschrijf in uw aanvraag voor welke doelgroep u dit idee heeft (jongeren, ouderen, bewoners van welk complex, straat of buurt?).
 3. Welk doel heeft u voor ogen en wat wilt u bereiken? Laat duidelijk blijken hoe uw aanvraag het thuisgevoel van bewoners kan vergroten.
 4. De benoemde doelgroep speelt een rol in of levert een bijdrage aan de uitvoering of het beheer. Beschrijf deze bijdrage.
 5. Beschrijf in uw aanvraag specifiek wat u van Staedion verwacht.
 6. De prijswinnende ideeën zijn uiterlijk eind 2018 uitgevoerd.
 1. Het plan leidt, na realisatie, niet tot extra onderhoudskosten of werkzaamheden voor Staedion.
 2. Onderhoud en beheerzaken voor de toekomst zijn geregeld in het plan.
 3. Het gaat om initiatieven die ten goede komen aan de wooncomplexen van Staedion en de daarbij behorende directe woonomgeving.
 4. Is er een mogelijkheid dat uw plan in aanmerking komt voor een bijdrage van andere fondsen? Is dit bekeken?
 5. Het plan moet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Heeft u hierbij hulp nodig? U kunt uw idee laten checken bij uw bewonersconsulent van Staedion.
 6. Staedion verzorgt de betalingen en doet de controle op de voortgang en de overige eisen die aan de plannen worden gesteld.

Heeft u een goed idee? Werk deze dan uit voor volgend jaar en maak opnieuw kans!

Doe mee!

Wil u ook meedoen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op!

*verplicht veld