Winterfair Staedion groot succes

12 december 2016

Winterse sferen op het hoofdkantoor van Staedion aan het Koningin Julianaplein in Den Haag. Want onlangs vond daar speciaal voor nieuwe bewoners de Staedion Winterfair plaats.

Tips

Net als op een echte kerstmarkt stonden er in de hal van het gebouw kraampjes met allerlei Staedion thema’s. Er was een kraam waar bewoners uitleg konden krijgen over het veiliger maken van hun huis, er waren tips over welke klussen zij zelf mogen doen in een huurhuis en de bewoners  leerden  hoe ze kosten kunnen besparen. Ook was er uitleg over de website van Staedion en gaven we informatie over onze seniorencomplexen.

3108_fvdb_20161208-(1).JPG

“Wat is het leuk hier!”

Onder de bezoekers hoorden we veel positieve geluiden. Een mevrouw die onlangs verhuisde van Maastricht naar Den Haag: “Ik ben dol op de kust, heerlijk dat ik daar nu woon. Ik ben heel enthousiast over deze fair. Ik heb al aardig wat tips opgedaan.”

3030_fvdb_20161208.JPG

Een andere bewoonster die net een jaar in een Staedionhuis woont, reageerde ook positief: “Wat is het hier leuk! Lekkere broodjes en ik ontmoet allemaal vriendelijke mensen. Ik had wat vragen over mijn huis en ik kon met al mijn vragen bij de kraampjes terecht. Ik voel me helemaal welkom.”

2968_fvdb_20161208.JPG

Tijdens de winterfair werden ook de prijzen voor de wedstrijd Mijn Thuis uitgereikt. Staedion roept elk jaar bewoners op om hun idee voor het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt op te sturen. Lees hier wie de hoofdprijs van 10.000 euro won!