Bewoners verrast door het 'winnen' van de maand gratis huur

21 september 2017

Nieuwe huurders van Staedion betalen hun huur altijd via de automatische incasso. Dat is wel zo makkelijk. Staedion vraagt bewoners die al langer een huis huren ook de automatische incasso te gebruiken. Onder bewoners die al zo betalen, verloten wij ieder jaar een maand gratis huur. Dit jaar zijn Robert en Leo de dankbare winnaars.

Robert en Leo zijn erg verrast. Al 10 jaar huren ze bij Staedion. Ze zijn zeer tevreden bewoners zo blijkt uit het gesprek met Robert en Leo. "Complimenten mogen ook wel eens gegeven worden. We worden altijd goed geholpen". Leo vertelt dat hij helaas een been mist en daardoor in een rolstoel zit "Staedion heeft toen een traplift aangebracht in onze woning. Zo kan ik toch weer naar buiten".

De maand gratis huur komt beide heren goed uit. Ze willen graag een paar nieuwe broeken en schoenen kopen. En ook vloerbedekking is een grote wens. "Door Staedion voel ik me echt een mens" zegt Robert.
 

Wilt u ook automatisch uw huur laten betalen?

Dat kan. Log in op Mijn Staedion. Onder het kopje 'Mijn geldzaken' wijzigt u direct uw betaalwijze. Heeft u nog geen account? Dit regelt u direct in Mijn Staedion met uw klantnummer en e-mailadres.