Eerste bewoner Nettelhorststraat ontvangt sleutel

13 juli 2017 Na een grondige verbouwing aan de binnen- en buitenkant van het complex aan de Nettelhorststraat in Moerwijk, zijn de woningen klaar om weer verhuurd te worden. Op 11 juli nam een van de eerste bewoners haar sleutel in ontvangst. Nog ruim 200 bewoners volgen de komende tijd. Het project bestaat uit 223 woningen verdeeld over drie bouwblokken.
 
Jill Verreck kreeg de sleutel uit handen van Daan Cinjee, verhuurmakelaar bij Staedion. Ze is blij om op deze mooie plek in Moerwijk te mogen wonen. “Ik ga voor het eerst zelfstandig wonen en dat is best spannend. Ik ben erg blij met deze woning met grote ramen en een mooi uitzicht. In een leuke buurt en niet te ver van mijn ouders,“ vertelt Jill.
 

Energiezuinige woningen

We hebben de complexen aan de Nettelhorststraat en Erasmusweg in sneltreinvaart verbouwd. De eerste werkzaamheden zijn in de herfst dit jaar begonnen en nu worden de eerste woningen opgeleverd. De woningen zijn energiezuinig gemaakt. Alle woningen hebben nu het groene energielabel A. Voorheen was dat het rode energielabel G.
 
Door nieuwe portiekentrees en balkonhekken ziet het complex er mooier uit. In de woningen zijn nieuwe keukens, badkamers en energiezuinige installaties geplaatst.
 

Nieuwe bewoners

Een aantal bewoners keert terug naar hun vernieuwde woning. Veel van de twee-, drie- en vierkamerwoningen worden verhuurd aan nieuwe bewoners, waaronder veel jonge gezinnen en starters. De laatste woningen worden in najaar 2017 opgeleverd.
 
Een aantal driekamerappartementen is nog te huur. Kijk op www.woonnet-haaglanden.nl