Eerste bewoners nieuwbouw Tinaarlostraat

09 maart 2017

Staedion heeft aan de Tinaarlostraat in de wijk Morgenstond 51 betaalbare nieuwe huurwoningen opgeleverd. Op woensdag 8 maart namen de eerste bewoners hun sleutels in ontvangst. Het project bestaat uit acht ruime eengezinswoningen voor grote gezinnen, met vier of vijf slaapkamers, en 43 appartementen met twee of drie slaapkamers.

Meneer en mevrouw Cirdav ontvingen als eerste bewoners de sleutels van hun nieuwe woning in de Tinaarlostraat. “We zijn erg blij met de woning en keken erg naar dit moment uit. Het is een mooie, ruime woning, vertelt meneer Cirdav.“  

tinaarlostraat2.jpg

Betaalbaarheid onze belangrijkste opgave

Willem Krzeszewski, bestuursvoorzitter Staedion: “Betaalbaarheid is voor ons een heel belangrijk thema, maar we vinden het ook belangrijk dat bewoners met een bescheiden inkomen comfortabel kunnen wonen. Met deze ruime nieuwe eengezinswoningen en appartementen in Morgenstond kunnen wij daar een mooie bijdrage aan leveren. Het project aan de Tinaarlostraat vormt het sluitstuk van de herstructurering van Morgenstond Midden wat vanaf 2004 in gang is gezet.”

tinaarlostraat3.jpg

Meer nieuwbouw

72 sociale huurwoningen in het Energiekwartier (voorheen Regentesse-Zuid) worden na de zomer van dit jaar opgeleverd. En voor de ontwikkeling van 243 sociale huurwoningen aan de Coevorden- en Haveltestraat zijn de sloopwerkzaamheden in volle gang. Start bouw wordt verwacht net na de zomervakantie.

Kijk voor meer informatie op www.staedion.nl/projecten