Het vernieuwde Woonnet-Haaglanden komt eraan!

03 augustus 2017 In september is het zover:  dan gaan woningzoekenden gebruik maken van een nieuw en verbeterd Woonnet-Haaglanden. Een website die helemaal is aangepast aan de wensen van vandaag.
Het huidige Woonnet werkt bijvoorbeeld niet optimaal op de mobiele telefoon, terwijl 60 procent van de woningzoekenden Woonnet-Haaglanden op de smartphone bezoekt.
 

Overzichtelijk, weinig tekst en meer foto's

De nieuwe site is veel overzichtelijker, veel plaatjes en weinig tekst. En bovendien veel gebruiksvriendelijker. Een voorbeeld: op dit moment kunt u pas zien op welke plaats u staat bij een woning nadat u hebt gereageerd. Voortaan kunt u dat al van tevoren zien. Zodat u gelijk kunt inschatten of het wel of niet de moeite waard is om te reageren.
 

Inloggen en documenten opslaan

Het vernieuwde Woonnet-Haaglanden wordt ook persoonlijker: u kunt na het inloggen berichten terugvinden over woningaanbiedingen en de (verlenging van de) inschrijving. U ziet waar u  eerder op hebt gereageerd. En documenten zoals uw inkomensverklaring kunt u makkelijk opslaan.
 

Getest door woningzoekenden

Een aantal woningzoekenden heeft de nieuwe website al getest. Zij waren enthousiast en positief en hadden ook nog wat feedback punten over dingen die nog beter kunnen. Woonnet-Haaglanden neemt alle aanbevelingen mee.

Woningzoekenden-testen-website-Woonnet-Haaglanden.jpg
Woningzoekenden testen de nieuwe website van Woonnet-Haaglanden.