Inschrijven voor een sociale huurwoning in Volta

16 februari 2017

Volta is het eerste gebouw in het Energiekwartier. Het gebouw bestaat uit 72 sociale huurwoningen en wordt eind september 2017 opgeleverd. Vanaf 23 februari om 20.00 uur kunt u zich via Woonnet Haaglanden inschrijven.

Wat voor woningen zijn het?

Volta bestaat uit 7 maisonnettes en 65 appartementen. De maisonnettes zijn geschikt voor twee tot vier personen en tellen ongeveer 68 m2. De appartementen verschillen in gebruiksoppervlakte tussen 48 en 56 m2 en zijn geschikt voor één tot drie personen. Zowel de appartementen als maisonnettes hebben twee slaapkamers en een woonkamer. Alle woningen hebben een balkon en eigen (fietsen)berging. 
De kale huurprijs bedraagt tussen €664,- en € 684,-. De servicekosten bedragen voor elke woning circa €30,-.

​Het Energiekwartier

Het Energiekwartier ligt centraal binnen de stad. Een stoere buurt direct naast de Haagse binnenstad, met grote contrasten, zoals de Elektriciteitsfabriek en park De Verademing. Een buurt in verandering. En waar regelmatig culturele, culinaire en muzikale activiteiten plaatsvinden. Naast de monumentale, industriële panden in het Energiekwartier komen er straks woningen in alle categorieën en prijsklassen. Hier is het rustig wonen, maar op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Den Haag.