Historische gevel Cinema Americain in de Boekhorststraat is terug!

17 mei 2018

De historische gevel van Cinema Americain (1911) is terug! De restauratie is tot in detail uitgewerkt. Het voormalig Broekenhuispand is compleet gerenoveerd en zo goed als af.

De afgelopen maanden is er hard doorgewerkt om alle oude details in en aan de gevel terug te brengen. Maar ook de begane grond, waar de Boomhuttenclub komt, is flink onder handen genomen. Op de eerste en tweede verdieping zijn de vijf tweekamerappartementen (sociale huur) bijna klaar.
In de nok van de bovenste verdieping zijn de oude 'hanenbalken' weer nieuw en zijn de ronde kozijnen en ramen boven de ingang van de voormalige bioscoop weer terug.

De verwachting is dat De Boomhuttenclub eind van de zomer 2018 haar deuren opent. Over de verhuur van de vijf appartementen volgt eind mei meer informatie via www.woonnnethaaglanden.nl


De restauratie van de historische gevel en de realisatie van 5 appartementen in de Boekhorststraat. Bekijk het filmpje (2 minuten) waar projectleider Henk en verhuurmakelaar Esther je meenemen in en om het pand!