Betaal via automatische incasso en maak kans op 100 euro!

19 oktober 2020

Geen omkijken meer hebben naar uw huurbetaling en kans maken op 100 euro? Dat kan! Stap nu over naar automatische incasso en doe direct mee.

Uw huur betalen via automatische incasso biedt veel voordelen. Uw maandelijkse huur wordt automatisch afgeschreven van uw rekening. U kunt zelf kiezen op welke dag van de maand dit gebeurt en u heeft hierbij de keuze uit vier dagen. Zo betaalt u altijd op tijd en weet u van tevoren wanneer de huur wordt afgeschreven. Geen gedoe meer met het zelf betalen via acceptgiro’s zodat u de huurbetaling kan vergeten. U hoeft alleen te zorgen voor voldoende saldo en heeft er verder geen omkijken naar. Voor Staedion betekent automatische incasso ook minder kosten en dit komt uiteindelijk weer ten goede aan al onze bewoners.
 

U doet ook automatisch mee met de jaarlijkse winactie van een maand gratis huur!

Naast de kans op 100 euro doet u ook automatisch mee met de jaarlijkse winactie van een maand gratis huur. Stap daarom snel over naar automatische incasso!  
 

Stap over naar automatische incasso

Via Mijn Staedion wijzigt u onder het kopje ‘Mijn geldzaken’ direct uw betaalwijze. Hierna doet u automatisch mee aan de actie. Heeft u nog geen account? Ook dit regelt u direct in Mijn Staedion met uw klantnummer en e-mailadres. 


Actievoorwaarden

Nadat de automatische incasso is geregeld, doet u direct mee. Wilt u kans maken op 100 euro dan is het belangrijk dat wij tot 1 juni 2021 iedere maand de huur van uw rekening kunnen afschrijven. U moet dus zorgen dat er voldoende saldo is op de datum waarop de huur wordt afgeschreven. Ook mag u de huur niet storneren.


Lees de andere voorwaarden van deze actie.
 

Veelgestelde vragen
 

Wanneer moet ik de automatische incasso geregeld hebben om kans te maken op 100 euro?
U moet uiterlijk voor 15 december 2020 de overstap geregeld hebben.
 
Wanneer vindt de verloting plaats?
De verloting vindt plaats op uiterlijk 1 juli 2021. U krijgt een persoonlijk bericht als u wint.  
 
Doe ik ook mee aan de jaarlijkse verloting van de maand gratis huur?
Ja, u doet ook automatisch mee aan de jaarlijkse winactie van een maand gratis huur.
 
Ik huur meerdere eenheden zoals een woning en een parkeerplaats. Maak ik dan dubbel kans als ik overstap naar automatische incasso?
Dat klopt, als u voor beide eenheden overstapt dan maakt u twee keer kans op 100 euro.
 
Op welke dag wordt de huur afgeschreven?
U heeft de keuze uit vier dagen in de maand waarop uw huur wordt afgeschreven. Dit zijn de 22e, 25e en 28e  voordat de nieuwe maand begint. Of de eerste van de nieuwe maand. Valt de datum in een weekend? De huur wordt dan de eerstvolgende werkdag automatisch afgeschreven. U kunt dit zelf aangeven in Mijn Staedion als u uw automatische incasso regelt.
 
Ik huur meerdere eenheden zoals een woning en een parkeerplaats. Kan ik voor elke eenheid een aparte incassodatum afspreken?
Nee, alle incassodata voor de eenheden die u met automatische incasso betaalt, zijn gelijk.
 
Wat zijn de actievoorwaarden?
Om kans te maken op 100 euro, moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees de actievoorwaarden.