Richtlijnen van Staedion bij coronavirus

06 juli 2021

Met het oog op de gezondheid van bewoners, medewerkers en andere mensen in onze omgeving volgt ook Staedion de opdracht van RIVM en landelijke overheid.
[Update 6 juli 2021].

Wat betekent dat voor u?

Vanaf maandag 12 juli is ons kantoor weer geopend voor bezoekers. U kunt dan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur langskomen. We houden nog wel de basisregel 'houd 1,5 meter afstand' aan. En natuurlijk kunt u ons ook bereiken via telefoonnummer 088 - 24 23 000 of stuur ons een e-mail via het contactformulier
 

Heeft u de huur opgezegd? 

Wij voeren op dit moment weer een voorinspectie uit in uw woning. Wel vragen wij u om een half uur voordat wij komen de ramen open te zetten om de woning te luchten.
De sleutels van uw woning kunt u inleveren tijdens de eindinspectie van de woning. Onze aannemer informeert u over de wijze waarop zij de eindinspectie uitvoeren en de sleutels in ontvangst nemen.
Heeft er geen eindinspectie plaatsgevonden, bijvoorbeeld bij studenteneenheden of parkeerplaatsen? Van maandag tot en met vrijdag kunt u tussen 8.30 en 12.30 uur de sleutels bij ons kantoor aan het Koningin Julianaplein 2 in Den Haag inleveren en ophalen.

Advertenties op Woonnet Haaglanden en bezichtigingen

Wij adverteren onze woningen weer op Woonnet Haaglanden. Ook nodigen wij kandidaten uit voor het bezichtigen van de woningen. Wanneer u kandidaat bent voor een woning, ontvangt u een e-mail van ons met meer informatie. 

Zorg verder dat uw gegevens correct zijn verwerkt in Woonnet Haaglanden en de benodigde (inkomens)gegevens zijn geüpload. Wanneer dit niet het geval is, benaderen wij u niet voor een bezichtiging van de woning.   


Problemen met de huur betalen?

De coronacrisis heeft voor iedereen grote gevolgen. Veel mensen raken door de crisis (een deel van) hun inkomen kwijt. Dit kan ook gevolgen hebben voor het betalen van uw huur. Heeft u door een verandering in uw inkomsten moeite met het betalen van de huur? Neem dan altijd contact met ons op via telefoonnummer 088 - 24 23 000 (kies 2). Samen kijken we naar een oplossing, bijvoorbeeld een betalingsregeling.
 

Voor het melden van reparaties geldt:

Staedion voert vanaf 3 maart weer alle reparaties uit. U kunt online of telefonisch via 088 - 24 23 000 (kies 1) uw reparatie inplannen. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden gelden de volgende voorwaarden:

  • Bij klachten zoals koorts, verkoudheid en hoesten vragen wij u om geen afspraak in te plannen totdat u 24 uur vrij bent van klachten.
  • Onze onderhoudsmedewerker werkt volgens de richtlijnen van het RIVM en coronaprotocol van Staedion. Zie hieronder. 
Coronamaatregelen-bij-reparaties.jpg

Wij vragen om uw begrip wanneer het naar het oordeel van onze medewerkers of aannemers niet mogelijk is om uw reparatie of inspectie uit te voeren. Ook kan het zijn dat de wachttijd aan de telefoon en de uitvoeringstermijn langer zijn dan u van ons gewend bent.