Eropuit in Den Haag: gratis en betaalbare uitjes in april

27 maart 2018

De zomertijd is officieel in gegaan en overal staan de narcissen en krokussen in bloei. Tijd om er dus op uit te trekken. In april zijn er veel gratis activiteiten buiten. Van paasmarkt tot Beach Clean-up. Staedion zet de leukste uitjes en evenementen op een rij.

Paasmarkt

Zondag 1 april, 11.00 – 17.00 uur
Lange Voorhout

Nog geen plannen voor paasweekend? Bezoekt u dan de traditionele paasmarkt op het Lange Voorhout. Tientallen standhouders presenteren een breed assortiment aan producten.

Salt Market @ De Pier

Zondag 1 april, 12.00 – 19.00 uur
De Pier Tijdens de Salt Market op De Pier van Scheveningen kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee én de gratis markt. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten.
 

Beach Clean-up

Zaterdag 7 april, 12.00 – 17.00 uur
The Shore Scheveningen

Zin om iets zinvols te doen én te genieten van het strand? Haal dan een juttas op bij een de deelnemende paviljoens in Scheveningen en verzamel tijdens uw wandeling rondslingerend afval. Is uw tas vol? Lever hem dan in en u ontvangt een gratis een kop koffie of een ijsje als bedankje. Het afval wordt grondstof voor nieuwe producten! Meer over Beach Clean-up weten? facebook.com/events/401227757005973 grondstofjutters.nl
 

Koningskermis

Malieveld ( 13 tot en met 29 april) en op het Frederik Hendrikplein (20 april tot en met 6 mei) 13.00 – 23.00 uur
Koningsdag nadert weer en dan mag de Koningskermis natuurlijk ook niet ontbreken. Vanaf 13 april tot en met 6 mei kunt u met uw (klein)kinderen weer grabbelen, in de botsauto’s zitten of ballen gooien. Ook mogen de kermislekkernijen niet ontbreken. Van churros tot een suikerspin.
 

De Japanse Tuin is weer open!

Maandag 30 april, 09:00 - 18:00 uur
Clingendael, Wassenaarseweg 

De enige Japanse tuin in Nederland uit het begin van de 20e eeuw gaat 30 april weer heel even open. In de historische tuin zijn prachtige en zeldzame bomen en planten te zien. De Japanse Tuin is heel kwetsbaar en is slechts een korte periode per jaar geopend voor publiek. Neem zeker een kijkje!