Eropuit in Den Haag: gratis uitjes in december

29 november 2018

December; de feestmaand van het jaar! We maken ons op voor de Sint, Kerst en Oud & Nieuw. Ook in deze feestelijk maand is er van alles te doen in het Haagse. Staedion zet de leukste uitjes op een rij. Geniet deze maand van een Light Air Show en verschillende kerstmarkten.

Scheveningen Light Air Show

Zaterdag 1 december, 16.25 – 17.30 uur, Scheveningen Bad
Voor het eerst in Nederland is er een Light Air Show te zien. In de avondschemering presenteren vliegtuigen en helikopter een adembenemende Light Air Show boven zee. Als bezoeker wordt u vanaf het strand bij Scheveningen-Bad getrakteerd op een adembenemende vliegshow. Meer informatie
 

Rock a Rail

Zaterdag 1 december, 16.00 – 22.00 uur, Grote Markt
Dit snowboardevenement ‘Rock A Rail’ met de internationale snowboardtop begint vanaf 16.00 uur begint op de Grote Markt. Na het enorme succes van de afgelopen zes jaar pakt de organisatie ook dit jaar weer uit met een zeer uitdagend ‘street’ parcours. De snowboarders glijden over stalen buizen van een twee verdiepingen hoge stellage.

Royal Christmas Fair

14 tot en met 23 december 12.00 tot 21.00 uur, Lange Voorhout
Natuurlijk mag in december een bezoek aan een echte Christmas fair niet ontbreken. Met duizenden lichtjes, een kinderkerstmarkt, kerstmuziek en de Kerstman komt u tijdens deze winterfair helemaal in de kerstsfeer. Meer informatie
 

Dickens Winter Market

Zondag 9 december, 11.00 tot 17.00 uur, Hofkwartier
De sfeervolle Dickens Winter Market in het Hofkwartier te Den Haag is elk jaar weer een fantastisch feest. Hier kunt u met het unieke Home Made aanbod van de standjes heerlijk shoppen voor dat ene unieke cadeau voor familie en vrienden. Duurzaam, eerlijk en origineel!
 

Kerstmarkt Reinkenstraat

Zondag 9 december, 12.00 – 18.00 uur, Reinkenstraat
Sfeervolle kerstmarkt in de Reinkenstraat met kersthapjes, drankjes en activiteiten voor kinderen. Wandel tussen de vele kerstkraampjes en kerstbomen door en proef speciale kersthapjes en feestelijke drankjes. Doe meteen goede ideeën op voor het kerstdiner en koop de lekkerste gerechten. Natuurlijk zijn er ook originele kerstcadeaus te vinden!

Dag van de Mensenrechten

Zondag 9 december, 13.00 – 15.30 uur, Bibliotheek Transvaalkwartier
De Dag van de Mensenrechten wordt jaarlijks op 10 december wereldwijd gevierd. Op die datum werd in 1948 de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens aangenomen door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN). Bibliotheek Transvaalkwartier viert de dag dit jaar ook en opent speciaal voor u haar deuren! Er is muziek, dans, drinken, een hapje te eten en natuurlijk hoort u meer het belang van mensenrechten voor ieder mens op aarde.
 

Vuurwerkshow Hofvijver

Maandag 31 december, 22.00 – 01.00 uur, Hofvijver
Op 31 december 2018 kunt u het nieuwe jaar knallend in gaan tijdens het gratis evenement in de Haagse binnenstad. Na het gezamenlijke 'aftelmoment' start de spectaculaire vuurwerk-, licht- en videoshow. Meer informatie