Eropuit in Den Haag: gratis uit-tips voor mei

25 april 2019

Na de feestelijkheden van Koningsdag is er ook deze maand weer genoeg te doen in Den Haag en omgeving. Voor jong en oud. Staedion zet de leukste gratis uitjes op een rij.

Lente in de Japanse Tuin

27 april t/m 9 juni, Japanse Tuin van landgoed Clingendael
Vanaf 27 april is de Japanse Tuin van landgoed Clingendael weer open voor publiek. In dit pronkstuk groeien prachtige en zeldzame bomen en planten. De tuin is slechts acht weken per jaar open van 9.00 tot 20.00 uur.

Bevrijdingsfestival

Zondag 5 mei, 12.00 – 23.00 uur, Malieveld, Den Haag
Den Haag viert de vrijheid op het Malieveld met het gratis toegankelijke Bevrijdingsfestival. Dit jaar met concerten van onder meer Racoon, 2 Brothers on The 4th Floor, Jacin Trill, Tatifah, Jeangu Macrooy, Toontje Lager en dj Sam Feldt. Bekijk het hele programma.
 

Sushi & Asian Streetfood Festival JOY

Vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei, Den Haag, Lange Voorhout
Een heel weekend lang is het Lange Voorhout een bruisende Asian Street Food market. JOY is te herkennen aan het speelse Aziatische decor; met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes, waan je je in het verre Azië! Meer informatie en het programma.
 

Aircooled Scheveningen

Zondag 26 mei, 11.00 – 17.00 uur, boulevard Scheveningen
Aircooled Scheveningen is het grootste aircooled beachevent van Nederland. Op de boulevard van Scheveningen komen tijdens dit gezellige evenement honderden Kevers en VW-busjes te staan. Vergaap je aan de vele luchtgekoelde oldtimers en doe mee aan de activiteiten op het strand of op De Pier.