Eropuit in Den Haag: gratis uitjes in november

31 oktober 2019

De wintertijd is weer ingegaan en de kachel draait op volle toeren. Lekker op de bank met een kop thee is dan wel verleidelijk. Toch is er ook deze maand weer genoeg te zien en te doen in Den Haag. Staedion zette de leukste gratis uitjes op een rij.

De Haagse Korfbaldagen

Zaterdag 31 oktober tot en met 9 november
Hét korfbalevenement van Den Haag. Het zaalkorfbaltoernooi is voor de hoogste teams van de senioren en A-jeugd in de regio. En een prima voorbereiding voor het kort daarop startende zaalseizoen. Er wordt gespeeld in diverse hallen: Sporthal Ockenburgh, de Sportcampus Zuiderpark, Sporthal Zuidhaghe, Sporthal Houtrust, Sporthal De Blinkerd en de HKV Ons Eibernesthal. Bekijk het programma.

Le Marie Marché

Zaterdag 2 en zondag 3 november, 11:00 - 17:00 uur
Plein
Geïnspireerd op de dromerige sfeer van de Franse markt! Le Marie Marché strijkt neer in hartje Den Haag, elk eerste weekend van de maand. Je vindt deze speciale markt op ’t Plein.
 

Intocht van Sinterklaas

Zaterdag 16 november
Sinterklaas komt weer naar Nederland! Ook dit jaar is de intocht van Sinterklaas in Scheveningen. Met heel veel Pieten, de hofhouding, lansiers, veel muziek, bergen strooigoed en mandarijnen arriveert Sinterklaas op zaterdag 16 november 2019 met zijn stoomboot in de Scheveningse Haven. Daarna vertrekken Sint en zijn optocht van Pieten dwars door de straten van Den Haag om te eindigen in het centrum. Bekijk het programma en de route. 

The Hague HighLights

Donderdag 28 november tot en met zaterdag 21 december, 18.00 – 22.00 uur
Binnenhof - Ridderzaal en Mauritshuis
The Hague HighLights keert na het succes van vorig jaar terug! Van 28 november tot 21 december, zijn de voorgevels van het Mauritshuis en Ridderzaal op donderdag, vrijdag en zaterdag onderdeel van een fantastische lichtshow. Meer informatie.