Eropuit in Den Haag: gratis uittips voor maart

28 februari 2019

Ook deze maand zijn er genoeg dingen te doen in Den Haag. Van een mooie fototentoonstelling tot de handen uit de mouw steken tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Staedion zet de leukste uittips en evenementen op een rij.

National Geographic - Masters of Photography

Zaterdag 23 februari 2019 - maandag 22 april 2019, Lange Voorhout
Op het schelpenpad van het Lange Voorhout vind je een mooie buitenexpositie met prachtige wildlife beelden van National Geographic. De expo bestaat uit 6 kubussen (1 m breed, 2 meter hoog) en laat mens, dier en landschap zien.

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Zo'n 200 Haagse organisaties kunnen uw kluspower maar al te goed gebruiken. Op de website  ziet u welke organisaties meedoen.
 

St. Patrick's Day The Hague

Zondag 17 maart, 12.00 – 23.00 uur, Grote Markt
St. Patrick's Day op de Grote Markt Den Haag is de grootste viering van de Ierse feestdag in Europa buiten Ierland! Het gratis festival wordt uitbundig gevierd met Ierse dansgroepen, diverse live-optredens van Ierse bands, een markt met typisch Ierse producten en de beste Ierse gerechten. Dus trek iets groens aan en kom gezellig naar de Grote Markt voor St. Patrick's Day!
Bekijk het volledige programma.
 

Carillonconcert Vredespaleis

Iedere dinsdag- en donderdag, 13.00 – 13.45 uur, Carnegieplein 
Op dinsdag- en donderdagmiddag wordt er bij het Vredespaleis in Den Haag een carillonconcert gegeven. Het concert is gratis te beluisteren vanaf het plein voor het Vredespaleis.