Mijn Staedion
Mijn Staedion

Het Zamen

In het Haagse Regentesse-Zuid staat een prachtig woonzorgcomplex, waar wonen en werken wordt gecombineerd. In Het Zamen bent u omringd door uw doelgroep, zij wonen namelijk boven u. Door een bedrijfsruimte te huren in Het Zamen bent u in uw (maatschappelijke) functie van waarde voor de bewoners én de buurt.

Samen wonen en werken

Het Zamen is een gebouw van zeven verdiepingen. De 1e tot en met de 6e etage is voor bewoners een heerlijke plek om te wonen. Op de begane grond van Het Zamen werken organisaties in uiteenlopende functies. Er is van alles mogelijk, van tandarts tot sportschoolhouder. Het Zamen ligt tegen de binnenstad van Den Haag aan en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het voormalig Gemeentelijk Industrieterrein (GIT) is hard op weg om de nieuwste bruisende wijk van Den Haag te worden. De wijk is volop in ontwikkeling, dus bemachtig snel een plek in Het Zamen om uw onderneming nieuw leven in te blazen.

Gebruik maken van de mogelijkheden van Het Zamen

Als ondernemer in Het Zamen kunt u gebruik maken van alle mogelijkheden. Zo kunnen er in het sfeervolle atrium activiteiten en bijeenkomsten worden georganiseerd. Ook is er een modern restaurant aanwezig met vergadermogelijkheden. Een nieuwe bedrijfsruimte voor uw onderneming vraagt om zichtbaarheid. Daarom is er bij Het Zamen de mogelijkheid om de naam van uw onderneming te exposeren op een band boven de bedrijfsruimtes. Zodat buurtbewoners en passanten gelijk op de hoogte zijn van uw vestiging. Bedrijfsruimtes zijn te huur van circa 50 m² tot maximaal 2.100 m². 

Contact

Nieuwsgierig geworden naar werken in Het Zamen? Neem dan contact op met onze afdeling Bedrijfsonroerendgoed via telefoonnummer 088 - 24 23 000 of stuur een e-mail naar bog@staedion.nl. Op dit moment zijn alle bedrijfsruimtes verhuurd.

Doe mee!

Wil u ook meedoen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op!

*verplicht veld