Mijn Staedion
Mijn Staedion

Ondernemen in Het Veld

Zelfstandig ondernemen doe je niet alleen. Samen sta je sterker. Door kennis te delen, samen te werken en elkaar aan te vullen. Dat kan in ‘Het Veld’ aan de Laan van Wateringse Veld in het centrum van de Haagse wijk Wateringse Veld. Al aardig wat ondernemers hebben de weg naar Het Veld gevonden. Zo is er een kinderdagverblijf, een schoonheidsspecialiste en een organisatie voor jongeren. Maar er is ook een advocatenkantoor, een elektronisch bureau en een fysiotherapie- en massagepraktijk. We hebben nog wat ruimtes beschikbaar, flexibel in de grootte. Kom jij ook bij ons ondernemen?

Van ZZP tot MKB

Van ZZP tot MKB Algemene ruimte ‘Het Veld’ is een representatief bedrijfsverzamelgebouw met een vloeroppervlak van circa 1.175 m2 verspreid over drie verdiepingen. De sfeervolle algemene ruimte op de begane grond is een ideale plek voor ontmoetingen en interactie met collega- ondernemers en klanten. Er zijn verschillende flexibel indeelbare oppervlaktes beschikbaar. Als starter of als zzp’er huur je in deze professionele setting al een ruimte vanaf 6 m2. Door het samenvoegen van units of het plaatsen van muurtjes kunnen middelgrote bedrijven een bedrijfsruimte creĆ«ren die naadloos aansluit op wensen en behoeften. De aanwezigheid van voorzieningen als een lift en een invalidentoilet maakt ‘Het Veld’ ook geschikt voor bestaande en nieuwe ondernemers op het gebied van gezondheidszorg.

Flexibel huren

Kiezen voor ‘Het Veld’ is kiezen voor flexibiliteit in ruimte en huur, de ruimtes zijn Turn Key beschikbaar. Je hebt geen lange huurtermijnen, je sluit een huurcontract voor een jaar en dat kan je steeds met een jaar verlengen. De huurprijs ligt tussen de € 110,- en € 125,- m2 per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Uitstekende bereikbaarheid

‘Het Veld’ ligt in het Wateringse Veld en is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. In de omgeving zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Kom je ook bij ons ondernemen?E Sonmez

‘Alle faciliteiten zijn aanwezig!’

E. Sonmez, kinderdagverblijfhoudster

‘Op een deel van de begane grond en de eerste verdieping van ‘Het Veld’ komt mijn kinderdagverblijf met huiswerkbegeleiding aan BSO kinderen. Het is een overzichtelijke ruimte met o.a. een badruimte en een keuken waarin we verse maaltijden willen bereiden. In een beschermd stuk van de tuin kunnen de kinderen veilig buiten spelen. Alle faciliteiten zijn aanwezig! Echt een prima locatie dus voor mij. Zeker in combinatie met de ligging vlakbij de rijksweg. Als ouders hun kinderen hier hebben gebracht, kunnen ze zo doorrijden naar hun werk. Ik hoop dat zich hier ook bijvoorbeeld een logopedist of een kinderosteopaat vestigt. Dan kan een mooie samenwerking ontstaan.’

 Impressie

Benieuwd welke ruimtes er te huur zijn? De plattegrond geeft een indruk van de mogelijkheden, we laten het graag aan je zien!

Contact

Nieuwsgierig geworden naar werken in Het Veld? Neem dan contact op met onze afdeling Bedrijfsonroerendgoed. We leiden u graag rond en denken mee wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming.

088 - 24 23 000

bog@staedion.nl

Doe mee!

Wil u ook meedoen? Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op!

*verplicht veld