Mijn Staedion
Mijn Staedion

Onze projecten

Den Haag is volop in beweging. Veel wijken en buurten zijn de afgelopen jaren aangepakt. Door nieuwbouw en groot onderhoud is er een grote stap gemaakt in de leefbaarheid. Gebiedsontwikkeling en stedelijke ontwikkeling zorgen er voor dat de woonomgeving en de woningen op peil blijven. Staedion wil daar graag op inspelen. We zijn trots op de vernieuwingskracht van onderstaande projecten.

Groot onderhoud
 
Nieuwbouw
 
Bedrijfsruimte
 

Nieuwbouw

De Tuinen van Morgenstond (Coevordenstraat)

De verhuur van de nieuwbouwwoningen in de wijk Morgenstond is gestart! De verhuur gaat in fases. Houd Woonnet-Haaglanden.nl in de gaten!


Bekijk dit project

Haverkamp

In Mariahoeve is het 2-laagse bouwblok aan de Haverkamp in 2018 gesloopt. Hiervoor in de plaats realiseert Staedion 46 duurzame nieuwbouw woningen in de sociale huursector.


Bekijk dit project

Hofbadtoren Ypenburg: 162 appartementen

In de wijk Ypenburg komt een woontoren met sociale huurwoningen (appartementen). Het gebouw komt tegen het zwembad Hofbad aan te staan. We bouwen 162 twee- en driekamerappartementen in verschillende huurniveaus.


Bekijk dit project

Het Energiekwartier

Den Haag krijgt er een nieuwe woonwijk bij: het Energiekwartier. Aan de rand van de binnenstad wordt het gebied rond de Electriciteitsfabriek (voorheen Regentesse Zuid) getransformeerd tot het Energiekwartier. Volta is het eerste gebouw in het Energiekwartier. Staedion realiseerde inmiddels 72 sociale huurwoningen.


Bekijk dit project

Afgeronde projecten

Tinaarlostraat

In de wijk Morgenstond Midden heeft Staedion 51 nieuwbouwwoningen in de sociale huur gebouwd.

Bekijk dit project

Rode Dorp

Het Rode Dorp is misschien wel de uniekste studentenlocatie van Den Haag. Studenten werkten mee aan het ontwerp.

Bekijk dit project