Mijn Staedion
Mijn Staedion

Teamleider Informatiemanagement (36 uur)

Contract type:

Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:

30-05-2019

Bij Staedion zijn wij voor de afdeling Business Informatie Technologie op zoek naar proactieve professionals met continu verbeteren in het DNA. Ben jij de aanjager op het gebied van digitale innovatie en transformatie die het verschil weet te maken? Voor de organisatie, maar vooral voor de klant? Lees dan snel verder!

Als Teamleider Informatiemanagement bij Staedion:

 • werk je samen met jouw team van circa 20 medewerkers (proces- en informatieanalisten, functioneel beheerders en data engineers) aan het verbeteren van bedrijfsprocessen;
 • houd je je bezig met vraagstukken op het snijvlak van (business)processen, gebruikers, beleid en systemen;
 • ben je sparringpartner voor de business en zorg je ervoor dat hun wensen en behoeften in kaart worden gebracht en worden vertaald naar de inrichting van (digitale) bedrijfsprocessen;
 • kijk je naar (digitale) mogelijkheden, zoals het digitaliseren van vastgoed, online dienstverlening, slimmere meters, conditiemeting uitgevoerd door drones, spraak gestuurde chatbox, apps voor onze mensen in het veld, etc.
 • adviseer je het bestuur en de directie over informatiemanagement en formuleer je het informatiebeleid.

Ben jij dit?

 • Je hebt minimaal een afgeronde academische opleiding en hebt ervaring op het gebied van bedrijfskundige informatica, informatiemanagement en strategie.
 • In vorige functies heb je een sleutelpositie gehad op het gebied van digitale transformatie.
 • Je hebt minimaal vier jaar aantoonbare ervaring als leidinggevende. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven. Je weet mensen te betrekken en aan je te binden.
 • Je bent een stevige gesprekspartner, die staat voor z’n mening. Je kunt goed je niveau van communicatie aanpassen en zet mensen in hun kracht.
 • Je bent sterk in het opstarten van projecten en maakt het ook af.
 • Je hebt bedrijfskundig inzicht; Managementvraagstukken los je op vanuit een multidisciplinaire benadering vanuit een visie.
 • Je herkent en begrijpt de verhoudingen in het informele circuit van onze organisatie. Weet de juiste wegen te bewandelen om tot het gewenste resultaat te komen. Dit gebeurt open en transparant.
 • Je volgt trends binnen de IT en Corporatiesector en zet deze kennis op effectieve wijze om in advies of activiteiten voor Staedion.

Wat biedt Staedion?

Een passend salaris van min. € 4.138,- en max. € 5.747,-  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eigen opleidingsbudget. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, hartje Den Haag tegenover het Centraal Station.

Over de afdeling

Staedion wil binnen de corporatiesector vooroplopen in innovatie- en veranderkracht met als doel onze processen en de dienstverlening voor onze huurders te optimaliseren. Samen met de teams Service- en Projectmanagement werk jij met jouw team aan de verdere digitalisering van Staedion. Verandering, verbetering en optimalisering van informatievoorziening is nodig om onze huurders nog beter te kunnen bedienen. Ook verbetert hierdoor de kwaliteit van managementinformatie om keuzes te maken en versnelt de digitale transformatie.

Over Staedion

Wij willen voor iedereen in Den Haag een eigen thuis bereikbaar maken. Iedereen moet goed, betaalbaar, veilig en gezond kunnen wonen. Dit doen wij samen gemotiveerde medewerkers, bewoners en vele partners.

Informatie en sollicitatie

Enthousiast geworden? Wil je meer weten? Bel Roy Bakker, manager BIT, via telefoonnummer (070) 3767506. Je kunt ook direct solliciteren, via de button ‘solliciteer’ kun je jouw motivatiebrief en cv uploaden. De vacature wordt gesloten zodra we een nieuwe collega hebben aangenomen!

Screening

Voor Staedion is een onberispelijke reputatie heel belangrijk. Enerzijds omdat we veel bij onze huurders over de vloer komen, anderzijds omdat we een maatschappelijke functie hebben. Die reputatie wordt voor een groot deel bepaald door onze medewerkers en de wijze waarop zij invulling geven aan hun functie. Om de betrouwbaarheid en integriteit van nieuwe medewerkers te toetsen, voeren wij een screening uit op de volgende onderdelen:

 • Check van een origineel en geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart).
 • Referentiecheck bij minimaal twee (vorige) werkgever(s).
 • Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)*. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor een bepaalde functie. Staedion vraagt deze voor je aan. Je hoeft dan alleen nog akkoord te geven. Binnen vier weken na je indiensttreding dient het formulier bij ons ingeleverd te zijn. Wanneer je geen VOG kunt overhandigen, kun je niet bij Staedion werken. 
Solliciteer   (Opmerking: Deze link opent de pagina in een nieuw browservenster.)