Mijn Staedion
Mijn Staedion
samen
werken

Dagje meelopen?

Stage

Sluitingsdatum:

31-12-2019

Kom je een dagje meelopen?


Staedion opent haar deuren! Wil je een nieuwe stap maken in je carrière maar wil je eerst de sfeer proeven? Werk je momenteel bij een ontwikkelaar en denk je aan de overstap naar onze corporatie? Of ben je net afgestudeerd en benieuwd naar je mogelijkheden binnen Staedion? Bij ons krijg je de kans. Geef aan waar je talent ligt en waar je wil snuffelen. Dan bellen wij jou om samen te kijken naar de mogelijkheden.


Wanneer kan je meelopen?

• Als je een ervaren projectmanager, ontwikkelaar, controller, informatiemanager of bewonersconsulent bent. Je werkt nu bij een andere corporatie of (vastgoed)ontwikkelaar en wil voordat je solliciteert een kijkje in de keuken nemen.
• Als de laatste twee maanden van je mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde, Bouw & Energie of Vastgoed & Makelaardij aangebroken zijn. Je bent dus bijna afgestudeerd en straks op zoek naar een baan.
• Als je (net) afgestudeerd bent voor de opleiding Bouwkunde, Bouw & Energie of Vastgoed & Makelaardij en op zoek bent naar een baan.


Waar kan je meelopen?

• Op alle afdelingen waar een vacature beschikbaar is. Deze zie je terug op onze vacaturepagina. Ben je een ervaren projectmanager/ontwikkelaar, bewonersconsulent of controller? Dan kan je altijd terecht
• Doel van het meelopen is om een eventuele samenwerking met elkaar aan te gaan. We willen je op een laagdrempelige manier in contact brengen met een van onze afdelingen en openen daarom de deuren.


Wat moet je doen?

Je naam, specialisme, e-mailadres en telefoonnummer achterlaten via de knop hieronder. Onze recruiter neemt dan contact met je op voor een intake en zorgt ervoor dat je binnenkort meeloopt. Wil je gewoon wat informatie inwinnen? Bel gerust.

Solliciteer   (Opmerking: Deze link opent de pagina in een nieuw browservenster.)