Mijn Staedion
Mijn Staedion
samen
werken

stukadoor (specialist afbouw) (36 uur)

Sluitingsdatum:

19-12-2019
Als stukadoor in het afbouwteam bij Staedion draai je mee in een goed geoliede machine. Dit onderdeel van de onderhoudsploeg van in totaal 45 onderhoudsmedewerkers is verantwoordelijk voor het stuc-, schilder- en tegelwerk in onze woningen. Je voert dit werk zelf uit, maar je doet ook opnames voor werk dat we uitbesteden aan derden. Door jouw werk genieten onze bewoners weer snel van een prettig thuis, waarin alles werkt en er netjes uitziet. Dit doe je vanuit je eigen bus door heel Den Haag.
 
Een typische werkdag
Je drinkt thuis je eerste kop koffie, checkt je dagplanning en vertrekt naar het eerste adres: een woning met een lelijke scheur in de muur. Je meet hoe groot de barst is, maakt foto’s en inventariseert wat er moet gebeuren om de muur te herstellen. Deze info verwerk je in één of meerdere vervolgbonnen, zodat dit werk door jou en/of je collega’s in één keer goed kan worden uitgevoerd. 
 
Op naar je volgende klus: in een badkamer hebben je collega’s tegels afgebikt om een leiding te vervangen. Nu moet de wand weer in originele staat worden teruggebracht. Jij trekt de muur glad en stuukt het plafond. Zodat je collega’s – een schilder en/of tegelzetter – straks makkelijk het laatste herstelwerk kunnen doen. Het kan ook voorkomen dat je dit werk zelf doet.
 
Dan is het tijd om te lunchen. Je rijdt even langs bij je favoriete broodjeszaak. Daarna ga je meteen door naar opdracht nummer drie: een doucheputje uithakken. De bewoonster is blij dat je er bent en begint al koffie te zetten voordat jij ‘nee dank u’ hebt kunnen zeggen. Vooruit, die drink je tijdens het klussen wel op. In de badkamer vervang je eerst het kapotte ventilatierooster, want zo’n scheef roostertje is ook geen gezicht. Daarna doe je waarvoor je gekomen bent: je hakt de doucheput uit, plaatst en sluit een nieuwe aan en rond het af met een paar nieuwe tegeltjes.
 
Ziezo, bijna klaar voor vandaag. Omdat je laatste afspraak van de dag is uitgevallen, pak je gelegenheidswerk op. Dat zijn altijd klussen die zonder afspraak gedaan kunnen worden en waar bewoners niet voor thuis hoeven te blijven. Deze keer check je een baksteen die uit een gevel is gevallen. Gaat het om een incident of is er bouwkundig iets niet in orde waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan? Je neemt het zekere voor het onzekere en schakelt met de opzichter waaraan je de klus overdraagt voor inspectie. 
Aan het eind van de dag rij je nog even langs een collega die hulp nodig heeft bij het betegelen van een portiek. Samen fiksen jullie de voegen, zodat het werk sneller klaar is. Dan is het tijd om je bus in te laden en naar huis te gaan. Morgen weer een dag!
 
Jouw beslissingen maken de stad
Als stukadoor in het afbouwteam bij Staedion bouw je door het opknappen van onze huurwoningen letterlijk mee aan een mooier Den Haag. Onze bewoners genieten door jouw werk sneller weer van een heel, schoon en net huis.
 
Dit heb je nodig
• Je hebt ervaring als stukadoor.
• Daarnaast is het een pré als je kunt tegelen en schilderen en handig bent met kleine bouwkundige werkzaamheden.
• Een goede portie sociale skills. De huurders van Staedion zijn net zo divers als de stad zelf. Je bent geduldig en maakt makkelijk een praatje.
• De durf om ‘nee’ te verkopen. Natuurlijk help je bewoners graag, maar als iets niet zomaar kan, kun je rustig uitleggen waarom niet.  
• Een goede dosis zelfstandigheid, maar óók een team-mentaliteit. Je zit eigenlijk altijd alleen op je bus, maar vindt het ook leuk om bij te springen als een collega hulp nodig heeft.
• Een scherp oog voor mogelijke ‘diepere’ problemen. Soms kom je iets tegen waarvan je denkt: ‘dit klopt niet’. Misschien vertelt een bewoner je bijvoorbeeld dat de buurman al dagen z’n deur niet uit is geweest. Zoiets kan beteken dat het niet goed met de buurman gaat. Vang je zo’n signaal op, dan geef je het door aan onze Thuisteams.
 
Dit krijg je ervoor terug
De kans om te leren en ontwikkelen én de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:
• Een salaris tussen de € 2.440,- en € 2.904,- bruto, op basis van 36 uur.
• Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
• Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
• Je eigen bus en een telefoon en tablet om mee te werken.
 
Staedion: samen thuis
Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren we ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Ons hoger doel is dat we ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’, met als gewaagd doel dat al onze bewoners zich in 2020 thuis voelen.
We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze bewoners en willen hun invloed op ons werk vergroten. Met ‘onze bewoners’ doelen we op onze huidige en toekomstige bewoners. Dat is soms weleens lastig, in tijden waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar we geloven dat we bewoners actief kunnen betrekken bij onze projecten en dat we onze keuzes kunnen uitleggen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we immers samen.
 
Interesse?
Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Hemmy van Dijk via 070-3767683 of Ronald Middelkoop via 070-3767230. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.
 
Solliciteer   (Opmerking: Deze link opent de pagina in een nieuw browservenster.)