Vacature

Adviseur organisatieontwikkeling

Locatie
Den Haag
Afdeling
HR
Ervaring
Ervaren
Aantal uur
32 - 36 uur

Ben jij een expert op het gebied van organisatieveranderingen en HR-strategieën? Weet jij hoe je mens en organisatie in beweging kunt brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol krijg je de kans om je ervaring met organisatieontwikkeling toe te passen en bij te dragen aan een toekomstgerichte organisatie. Organisatieveranderingen en nieuwe HR-strategieën: daar weet jij wel raad mee. Je weet hoe structureel aandacht gegeven kan worden aan leiderschapsontwikkeling en op welke manier strategische personeelsplanning kan bijdragen aan een toekomstgerichte organisatie. Overigens past een al te strak afgebakende functieomschrijving niet bij jou – jij ziet wat er nodig is en floreert als je de ruimte krijgt om je eigen baan vorm te geven.


Je baan in het kort

 • Je vertaalt onze kernwaarden naar gedrag én borgt die voor de toekomst.
 • Je ontwikkelt programma's om onze toekomstige leiders klaar te stomen.
 • Je coördineert het HR-jaarplan en werkt samen met collega’s strategische thema’s uit.
 • Je volgt de laatste HR-trends op het gebied van onder andere hybride werken en inclusiviteit.
 • Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de manager HR & Organisatieontwikkeling.
 • Je begrijpt waar de organisatie behoefte aan heeft en stemt je werk daarop af.

Ook in de toekomst heeft Staedion goede leiders nodig. Daarom ontwikkel jij programma’s om de huidige groep managers blijvend te ontwikkelen en een nieuwe lichting klaar te stomen voor een managementpositie. Bovendien bedenk je hoe je onze drie kernwaarden inbedt in het werk van je collega’s. Neem ‘sociaal maatschappelijk’: wat betekent dat voor afdelingen die vooral contact hebben met interne partijen? Daarnaast coördineer je het HR-jaarplan en ontwikkel je nieuwe beleidsplannen en denk je actief mee over de doorontwikkeling van de HR strategie. Bijvoorbeeld om vitaliteit onder collega’s te stimuleren en duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen. Wat je ook doet, je weet de dagelijkse HR-praktijk aan maatschappelijke ontwikkelingen te koppelen.

Dit bieden wij

Een maatschappelijke functie waarin je meebouwt aan een nóg mooiere stad. Dat doe je vanuit ons gezellige kantoor in hartje Den Haag, tegenover het Centraal Station. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk, en daarom belonen we je voor elke kilometer die je fietst. Ook vergoeden we je ov-kosten volledig. Als kers op de taart hebben we een aantrekkelijk fietsplan: koop je een nieuwe fiets, dan geven wij je tot € 500 terug. Verder krijg je:

 • een salaris tussen de € 4.710 en € 6.544 bruto, op basis van 36 uur;
 • een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden;
 • een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900 per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Dit heb je nodig

 • Hbo-/wo- werk- en denkniveau.
 • Ervaring met verandertrajecten binnen organisaties. Je krijgt mensen in beweging.
 • Verstand van langlopende programma’s. Je overziet het gehele traject, van kop tot staart.
 • Inzicht in organisatiestructuren. Je snapt de vraag achter de vraag.
 • Oog voor onze rol in de samenleving – onze verantwoordelijkheid reikt verder dan huizen bouwen.
 • Kennis van de laatste HR-trends, en hoe je die in de organisatie incorporeert.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.


Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan direct, via de knop hieronder. Vragen? Neem dan contact op met Franklin Brandsma, recruiter via tel. 06 - 83 27 86 69 of franklin.brandsma@staedion.nl

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!