Vacature

Assetmanager

Locatie
Den Haag
Afdeling
Onderhoud & Vastgoed
Ervaring
Ervaren
Aantal uur
36 uur

Zin om in een veelzijdig vastgoedteam aan de slag te gaan met een uitdagende vastgoedportefeuille in Den Haag? Als assetmanager bij Staedion werk je aan de realisatie van portefeuillestrategie binnen jouw gebied. Je voegt woningen aan de voorraad toe en zorgt voor een goede volkshuisvestelijke afweging bij financiële, maatschappelijke en beheers beslissingen op wijk- en complexniveau. Hierbij werk je samen met de verschillende afdelingen binnen onze woningcorporatie. 


Het team vastgoedsturing bestaat uit zo'n 20 bevlogen collega's. Deze zijn dagelijks bezig met de grote volkshuisvestelijke uitdagingen in de regio Haaglanden. We willen maar liefst 7.500 woningen de komende jaren toevoegen aan de voorraad en we werken hard aan leefbaarheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. Als assetmanager pak je essentiële vraagstukken op en realiseer je de vastgoedstrategie binnen jouw eigen gebied. Dat doe je in nauwe samenwerking met je collega’s intern en met de stakeholders extern. Jouw beslissingen dragen bij aan een betere stad. Als assetmanager bij Staedion bouw je letterlijk mee aan Den Haag. 


Je baan in het kort

 • Met verschillende databronnen breng je in kaart hoe de complexen in jouw gebied presteren.
 • Je vertaalt de portefeuillestrategie van Staedion naar je deelportefeuille. Daarbij balanceer je tussen financiële kaders en onze doelen op gebied van leefbaarheid, duurzaamheid, groei en betaalbaarheid.
 • Je stelt samen met je collega’s van het regieteam wijkvisies op.
 • Je faciliteert het gesprek om tot de juiste afwegingen te komen in je regieteam. Door middel van complexsessies onderzoeken jullie samen wat de beste strategie voor een complex is.
 • Je initieert en begeleidt de (onderhouds)projecten tot een eerste besluitvorming, die voortkomt uit de complexstrategieën en bewaakt de voortgang.
 • Je checkt de marktwaarden voor de jaarlijkse portefeuillewaardering en stelt die waar nodig bij.

Dit heb je nodig

 • Een academische master, liefst in de richting van vastgoed.
 • Ervaring met assetmanagement, bij voorkeur bij een andere woningcorporatie of commerciële partij.
 • Verbindingskracht: je hebt een scherp oog voor de belangen van alle betrokken partijen.
 • Sterke analytische vaardigheden, uitstekende samenwerkings skills en zin om initiatief te nemen.
 • Regietalent: je koppelt in no-time de juiste kennishouders aan elkaar.
 • Juridische kennis op het gebied van huur en koop, en kennis van maatschappelijke ontwikkelingen in de stad zijn een pre.

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

 • Een salaris tussen de € 4.710,- en € 7.345,- bruto, op basis van 36 uur. Op basis van je ervaring word je ingedeeld in schaal L of M.
 • Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, in hartje Den Haag en tegenover het Centraal Station. Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.

Over Staedion: Samen thuis
Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? De werving verloopt exclusief via SteigerB. Neem contact op met Yvonne Koning via 06-11407995/ yvonne@steigerb.nl. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!