Vacature

Coördinator Arbo & Veiligheid

Collega Chantal bij Het Rode Dorp
Locatie
Den Haag
Afdeling
HR
Ervaring
Mid Level
Aantal uur
36 uur

Ben jij een gedreven professional op het gebied van Arbo & Veiligheid en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met anderen zorg je voor de borging van alle Arbo & Veiligheid aspecten binnen Staedion en zie je toe op de naleving van de geldende voorschriften. Je voert zelfstandig onderzoeken maar begeleidt ook audits van buiten. Van brandoefeningen op kantoor tot de juiste tools voor onze collega’s. Jij regelt dat iedereen bij Staedion veilig z’n werk kan doen. Je zorgt dat veiligheidsrisico’s in onze wooncomplexen worden aangepakt en je denkt mee over kwaliteitsverbetering binnen heel Staedion. Een afwisselende baan dus, die je ook nog eens grotendeels zelf kunt vormgeven.


Dit ga je doen

Als Medewerker Arbo & Veiligheid bij Staedion heb je een veelzijdige functie waarin je onder andere verantwoordelijk bent voor het actueel houden van de risico-inventarisatie en evaluatie en het coördineren van verbetermaatregelen. Je adviseert verschillende afdelingen over risico's en knelpunten op het gebied van Arbo & Veiligheid en stelt verbetermaatregelen voor.


Daarnaast hou je toezicht op veilig werken en verzorg je voorlichting en stimuleer je bewustwording ter bevordering van veilig werken bij management en medewerkers. Je assisteert en participeert in het calamiteitenteam en ondersteunt bij het kwalitatief en kwantitatief op niveau houden van de BHV-organisatie op de locaties Bellevue (Den Haag) en Klopperman (Wateringen).


Daarnaast ben je communicatief vaardig en werk je graag samen met verschillende afdelingen en disciplines binnen onze organisatie. Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Arbo & Veiligheid en weet deze op een praktische manier toe te passen. 


Jouw beslissingen maken de stad

Als coördinator Arbo & Veiligheid bij Staedion bouw je letterlijk mee aan een veiliger Den Haag. Door te zorgen dat iedereen die bij ons werkt, dat verantwoord kan doen – binnen en buiten de deur. Maar ook door je actief in te zetten voor veilige woonsituaties Je beslist onder andere over:

 • Goede kwaliteitsnormen zodat dat de eigen onderhoudsdienst de VCA certificering behoudt.
 • Plannen en maatregelen waardoor medewerkers veilig en volgens wet- en regelgeving kunnen werken.
 • Het optimaliseren van werkprocessen en hier de juiste werkinstructies aan toe te voegen.

Dit heb je nodig

 • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met een MVK of HVK diploma. 
 • Een afgeronde Hbo-opleiding op gebied van Integrale Veiligheid, Milieukunde en/of ARBO management is een pre.
 • Kennis van asbestregelgeving is een pre. 
 • Een initiatiefrijk karakter. Je krijgt veel ruimte om je rol als Coördinator Arbo & Veiligheid zelf vorm te geven, dus neem die ook!
 • Overtuigingskracht in een grote organisatie. Veilig wonen en werken vinden we allemaal belangrijk, maar soms moet je even extra stap zetten om alle stakeholders te overtuigen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden. Je leidt veel overleggen, waarbij het belangrijk is dat je iedereen kunt meenemen.


Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

 • Een salaris tussen de € 3.407,- en € 4.196,- bruto, op basis van 36 uur.
 • Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, in hartje Den Haag en tegenover het Centraal Station. Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.


Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.


Interesse om mee te bouwen aan de stad?

Neem dan contact op met Franklin Brandsma via 06-83278669 of recruitment@staedion.nl. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!