Vacature

Coördinator Service & Reparatie

Verhuurmakelaar voor wooncomplex in Laak
Locatie
Wateringen
Afdeling
Team Service & Reparatie 1
Ervaring
Ervaren
Aantal uur
36 uur

Bij Staedion is geen klus hetzelfde. Scheefhangende deuren, kapotte regenpijpen, vochtplekken in de badkamer of defecte dakramen, in onze woningen valt altijd wel iets te repareren. Onder toezicht van 2 teamleiders zijn 50 vakmensen constant bezig om onderhoudsgebreken te herstellen. Als coördinator Service & Reparatie speel jij een essentiële rol in het zorgen voor een optimale planning en voorbereiding van het onderhoudswerk. Dat doe je zelfstandig, maar in goede afstemming met de teamleiders, het magazijn en de senior planner van de Intake & Planning.

Een typische werkdag

Op dagelijkse basis tref je alle voorbereidingen die nodig zijn voor het team vakmensen om het werk goed uit te kunnen voeren. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de planning, het verwerken van opnameformulieren, het uitzetten van materiaalbestellingen en het operationeel ondersteunen van de vakmensen. 

Op het werk aangekomen staan de eerste vakmannen al klaar met vragen over hun planning. Het materiaal is niet binnengekomen. Je schakelt direct met de vakman en regelt dat er een oplossing komt. Op een later moment zoek je uit hoe dit kon gebeuren om het een volgende keer te voorkomen. Een andere vakman zijn werkbus staat met pech langs de weg. Je schakelt met de medewerker logistiek en zorgt ervoor dat het werk wordt opgevangen door een collega of een aannemer om het afbellen van bewoners te voorkomen.

Nadat iedereen is vertrokken naar zijn klus check je direct de weekplanning. Is er voldoende werk gepland voor de komende dagen? Kloppen alle orders? Je merkt op dat de planning niet optimaal is en voert gelijk een paar aanpassingen door. Morgen kijk je opnieuw de planning na om te zien of de aanpassingen hebben gezorgd voor een beter verloop van het werkaanbod. Als een vakman gedurende de dag zelf niet in staat is om lege plekken in de planning op te vullen vanwege een uitgevallen afspraak, ga jij actief op zoek naar geschikt werk om stilstand te voorkomen.

Na een bak koffie loop je de vervolgorders en opnameformulieren na. Je controleert of alle benodigde gegevens juist zijn ingevuld voordat de bestellijst de deur uit gaat. Als iets niet klopt, schakel je met de vakman die het formulier ingevuld heeft om dit in de toekomst te voorkomen. Je maakt ook direct een bestelling in orde voor een project dat volgende week start.

Gisteren ben je op locatie geweest om een opname te doen met een complexbeheerder en heb je afspraken gemaakt over de duur en kosten van deze klus. Om de hoek was een vakman aan het werk. Je bent directe even gaan kijken bij hem en hebt direct een VCA-controle gedaan.  Een andere afspraak valt uit waardoor je tijd hebt om nog even de planning na te lopen en gelijk de facturen van afgehaalde producten te controleren. Tot slot plan je nog een aantal kwaliteitscontroles in, handel je openstaande taken af vanuit het klantsysteem en check je je agenda voor morgen. De dag zit erop!

Dit heb je nodig

 • Je beschikt over mbo werk-denk-niveau en hebt een technische of bouwkundige achtergrond.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je beschikt over kennis op het gebied van woningonderhoud, VCA, service- en kwaliteitsmanagement.
 • Plannen en organiseren zijn jouw sterke punten. Je kunt orde brengen en behouden, zelfs in een hectische werkomgeving.
 • Je bent klantgericht en kunt de belangen van de organisatie, medewerkers en bewoners goed afwegen.
 • Je hebt een gezonde dosis humor, pro activiteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit bieden wij

Een maatschappelijke functie waarin je meebouwt aan een nóg mooiere stad. Dat doe je vanuit ons gezellige kantoor in Wateringen. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk, en daarom belonen we je voor elke kilometer die je fietst. Ook vergoeden we je ov-kosten volledig. Als kers op de taart hebben we een aantrekkelijk fietsplan: koop je een nieuwe fiets, dan geven wij je tot € 500 terug. Verder krijg je:

 • Een salaris tussen de € 2831,- en € 3789,- bruto op basis van 36 uur, met een verwachte CAO-stijging van 8% per januari 2024;
 • Een vierdaagse werkweek van 36 uur, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden;
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900 per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een laptop en telefoon van de zaak.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.

Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons gedreven team van vakmensen te versterken? Solliciteer dan direct, via de knop hieronder. Vragen? Neem dan contact op met Tom Versteege, corporate recruiter via 06 57 08 67 87 of tom.versteege@staedion.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!