Vacature

Intelligence Specialist

Locatie
Den Haag
Afdeling
Team Facturatie
Ervaring
Ervaren
Aantal uur
36 uur

Staedion investeert veel in de stad. Om dit te bekostigen, moet er wel genoeg geld binnenkomen. Dat betekent tijdig en correct factureren, betalingen goed verwerken en huurachterstanden zo veel mogelijk terugdringen – het liefst voorkomen. Vaak terugkerend bulkwerk dat robots ook kunnen doen. Het mooie is dat jij als Intelligence specialist die robots aan het werk zet, nadat je ze hebt ontwikkeld op basis van een script. Hiermee houden je collega’s nog meer tijd over voor complexer werk.

Je baan in het kort

 • Ontwikkelen en beheren van robotscripts.
 • Het verzorgen en analyseren van goede management- en operationele rapportages en diepgaande analyses maken.
 • Key-user zijn van de Shared Service Center systemen.
 • Samen met je collega’s van de teams Facturatie, Incasso, Wijkenadministratie, Grootboek en Crediteuren kijk je inhoudelijk mee en besluit je samen welke processen verbeterd kunnen worden.

Jouw werk maakt de stad

Als Intelligence specialist ligt jouw focus onder andere op het inrichten van een effectief en efficiënt proces van factureren en incasseren. Het vormgeven en optimaliseren van geautomatiseerde systemen is cruciaal in jouw rol.

Maar dat is niet alles. Naast deze maatschappelijke verantwoordelijkheid ondersteun je ook de financiële administratie bij het optimaliseren van hun processen en onderzoek je waar de inzet van robotisering/automatisering van toepassing kan zijn.

Tot slot ben jij ook de schakel voor een tijdige en correcte oplevering van managementrapportages.

Jij bent de expert die zich bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van robotiseringscripts en je bent bedreven in het optimaliseren van processen. Je bent continu bezig met het aandragen van verbetervoorstellen. Als iets beter kan, bewijs je het en voer je het daarna uit.

Kortom, als Intelligence Specialist ben je niet alleen een waardevolle schakel in het voorkomen van schulden, maar ook een proactieve motor achter efficiëntere bedrijfsprocessen en continue verbetering.

Dit bieden wij

Een maatschappelijke functie waarin je meebouwt aan een nóg mooiere stad. Dat doe je vanuit ons gezellige kantoor in hartje Den Haag, tegenover het Centraal Station. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk, en daarom belonen we je voor elke kilometer die je fietst. Ook vergoeden we je ov-kosten volledig. Als kers op de taart hebben we een aantrekkelijk fietsplan: koop je een nieuwe fiets, dan geven wij je tot € 500 terug. Verder krijg je:

 • Een salaris tussen de €3.969,- en €5.361,- bruto, op basis van 36 uur. De cao-onderhandelingen over de salarissen zijn volop gaande. Wil je meer weten, kijk dan op https://aedes.nl/arbeidsvoorwaarden/eindbod-werkgevers-totaal-10-loonsverhoging-2024
 • Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900 per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Dit heb je nodig

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur al RPA-kennis. Daarnaast ben je creatief genoeg om zelf naar oplossingen te zoeken als een robot niet voldoet aan jouw verwachtingen.
 • Ervaring met (financiële) administratie.
 • Analytisch scherp, cijfermatig sterk en bekend met Lean Six Sigma of vergelijkbare procesverbetering.
 • Je kunt resultaten uit operationele processen vertalen naar managementinformatie en andersom.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.
Interesse om mee te bouwen aan Staedion?
Neem dan contact op met Jennifer Vink via 06 – 83 48 87 67 of jennifer.vink@staedion.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Maarten van Gilst via 070 - 376 78 33 of maarten.vangilst@staedion.nl

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!