Vacature

Projectleider Planmatig Onderhoud installaties

College Niels voor woning in het Centrum
Locatie
Den Haag
Afdeling
Onderhoud & Vastgoed
Ervaring
Ervaren
Aantal uur
36 uur

De energietransitie is in volle gang. Om bij te dragen aan een betere leefwereld, verduurzamen we bij Staedion jaarlijks zo’n tweeduizend van onze woningen. Voor de bewoners betekent dat niet alleen duurzamer, maar vooral ook comfortabeler wonen. Als projectleider Planmatig Onderhoud weet je alles van installatietechniek en warmtevoorziening, en zorg je voor het reilen en zeilen binnen deze projecten. Mooi werk, met veel ruimte voor eigen ideeën en ondernemerschap. Bij een organisatie met een groot maatschappelijk hart.

Dit ga je doen

 • Je maakt jaarplanningen voor je eigen projecten. Hierbij bewaak je kwaliteit en budget, en je rapporteert aan de manager Planmatig Onderhoud. Ook maak je werkbeschrijvingen, organiseer je aanbestedingen en beoordeel je offertes en calculaties van installateurs.
 • Je beheert de uitvoering van onze planmatige onderhoudsprojecten. Door zorgvuldig te communiceren, voer je regie over de interne organisatie van het onderhoud en zorg je voor betrokkenheid van de bewoners. Ook organiseer je het toezicht op de uitvoering en oplevering van projecten, en ben je verantwoordelijk voor de (financiële) afwikkeling en nazorg.
 • Je voert het contractmanagement en -beheer uit van bestaande onderhoudscontracten. Dat doe je in samenwerking met onze contractmanagers en -beheerders. Hierbij werken we toe naar de principes van Resultaatgericht Samenwerken (RGS).
 • Je ben sparringspartner voor project- en assetmanagers op het gebied van stadsverwarming en installatievraagstukken. Ook het Vastgoedteam kan rekenen op je advies, namelijk over de meerjaren-onderhoudsbegroting voor de levering van warmte (collectieve en individuele cv).

Een typische uitdaging

Vanuit de manager Planmatig Onderhoud komt een nieuwe opdracht binnen: de verduurzaming van een wooncomplex in het Transvaalkwartier. Samen met je collega projectleider werk je een plan uit dat in dit geval voorziet in de overstap van een traditionele cv-ketel naar een warmtepomp. Want ons doel is helder: in 2050 willen we volledig CO2-neutraal ondernemen.

Belangrijk hierbij is een glasheldere communicatie: door de bewoners goed te informeren over de voordelen van een waterpomp, maak je ze enthousiast voor de switch. Samen met een team van opzichters en collega’s van de afdeling Wonen & Samenleven organiseer je een voorlichtingsavond om de laatste bewoners over de streep te trekken. Jij levert hiervoor input vanuit de installatietechniek, zodat bewoners haarfijn begrijpen wat de voor- en nadelen zijn van een warmtepomp. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van dit traject. Samen met je collega projectleider Installaties werk je op deze wijze stap voor stap aan de verduurzaming van het vastgoed van Staedion en draag je bij aan een comfortabele en betaalbare woning.

Dit heb je nodig

 • Je hebt gedegen kennis van installatietechniek, warmtetechniek (collectieve- en individuele cv), planmatig onderhoud en opdrachtgeverschap.
 • Gebouwgebonden installaties hebben voor jou geen geheimen. Je beschikt over aantoonbare kennis van verwarmingsinstallaties.
 • Plannen en organiseren gaat je goed af. Daarnaast heb je ervaring met procesmanagement.
 • Je bent communicatief sterk, handelt kostenbewust en hebt altijd oog voor het eindresultaat.
 • Met bedrijfskundig inzicht overzie je de impact van oplossingen op het totale vastgoed.
 • Je voelt je betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen in de regio Den Haag.
 • Je hebt een integere werkhouding, gevoel voor relatiemanagement en sterke onderhandelingsvaardigheden.
 • Je hebt minimaal een mbo 4-opleiding afgerond.

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

 • Een gezellig team, met leuke collega’s en een bevlogen manager.
 • Een maandsalaris tussen de € 3.969,- en € 5.361,- bruto, op basis van 36 uur. Je functie is ingedeeld in schaal J volgens het handboek functie-indeling Woondiensten.
 • Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, in hartje Den Haag.
 • Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig.
 • Fiets je liever? Dan belonen we je kilometers. We zijn groot voorstander van duurzaam reizen.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.

Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

Neem dan contact op met Willem Barnhoorn, manager Planmatig Onderhoud, via (070) 376 76 25. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!