Vacature

Timmerman

Collega Mike bij zijn bus
Locatie
Den Haag
Afdeling
Onderhoud & Vastgoed
Ervaring
Mid Level
Aantal uur
36 uur

Een defecte vlizotrap, een niet-werkende meerpuntsluiting, een verrotte borstwering, een buitensluiting en een uitgewaaid raam: in onze woningen valt altijd wel iets te repareren. Als timmerman binnen het team dagelijks onderhoud zorg jij dat onze huurders prettig kunnen wonen. Je komt bij allerlei mensen over de vloer en zorgt dat de gebreken in hun woning snel worden opgelost. Dat doe je zelfstandig, maar met back-up van een organisatie die goed voor haar medewerkers zorgt.


Een typische werkdag

Jouw werkdag begint thuis of vanaf de uitvalbasis van dagelijks onderhoud. Daar start je rustig op: op je tablet neem je alle geplande orders voor vandaag door. Voordat je je bus in stapt, laad je je bus met het benodigde materiaal. Eenmaal ingeladen, drink je een bak koffie met je collega’s maar zorgt dat je om acht uur bij je eerste klus bent. Die is in de binnenstad, bij een bewoner die heeft gemeld dat de balkondeur niet goed sluit. Ook hangt er een keukenkastdeurtje scheef. Je checkt wat er precies aan de hand is en maakt de balkondeur direct goed sluitend. Het slot was verouderd en de deur liep iets aan. Je hebt het slot vervangen en de deur aan de onderzijde geschaafd. Het scharnier van het keukenkastdeurtje blijkt losgeraakt als gevolg van slijtage. Je boort direct het gat uit, plaatst een deuvel en doet de nodige aanpassingen. Je boekt direct je materiaal af op je tablet. Voordat je naar buiten loopt, merk je op dat de badkamerdeur scheef hangt en afgebladderd is door vocht. Je maakt een duidelijke opname voor een nieuwe opdekdeur, inclusief ventilatierooster, en maakt direct een vervolgafspraak met de bewoner. Je laat de bewoner tevreden achter en stapt weer in je bus.


Na deze opdracht rij je naar het magazijn om materiaal aan te vullen. En nu je daar toch bent, hou je meteen even pauze met een paar collega’s. De rest van de middag ben je bezig met klussen waarbij we een beroep doen op jouw specialisme als timmerman. Je vervangt een vloerluik, herstelt een stuk houtrot en plaatst een onderblok. Je dag zit er bijna op. Terwijl je bij je laatste klus weggaat, merk je op dat er grofvuil in het trappenhuis staat. Je zet direct een melding door aan je collega’s van leefbaarheid zodat het complex er weer netjes bij staat. Op de valreep belt de planning over een buitensluiting. Deze ligt op de route naar huis dus pak je nog snel mee. Het blijkt slechts een kwestie van openflipperen. Je rond de bon netjes af op rekening en vervolgt je weg naar huis. De dag zit erop!


Jouw beslissingen maken de stad

Als timmerman bij Staedion help je onze huurders aan een fijn thuis. Door jouw werk blijven woningen heel, veilig en comfortabel. En dat maakt de stad Den Haag weer een stukje mooier. Je beslist onder andere over de beste aanpak voor een klus: doe je ‘m zelf, met een collega of laat je een externe partij inschakelen?

Dit heb je nodig

 • Brede technische kennis. Veel gebreken kun je zelf oplossen. En als iets niet gelijk lukt, zoek je direct naar een gepaste oplossing. Je schakelt met een andere monteur, de planning of maakt inzichtelijk wat je nodig hebt om het op te (laten) lossen.
 • Klantgerichtheid. Je kunt goed met mensen omgaan en beslist altijd in het belang van de bewoner. Waar is die het snelst én best mee geholpen? Daarbij blijf je wel realistisch: een gouden kraan is nu ook weer niet nodig.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat je veel zelfstandig werkt, moet je je eigen beslissingen kunnen nemen. Je maakt af waar je aan begonnen bent, en als het nodig is schakel je op tijd hulp in van een collega of externe partij.
 • Digitale vaardigheden. Je gebruikt elke dag je tablet, dus het is belangrijk dat je hiermee om kunt gaan.
 • Een paar jaar werkervaring, liefst in een vergelijkbaar beroep.

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

 • Een salaris tussen de € 2.586,- en € 3.202,- bruto, op basis van 36 uur en afhankelijk van kennis en ervaring
 • Mogelijkheden tot een vierdaagse werkweek. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een gezellige werksfeer met 45 andere onderhoudsspecialisten.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.

Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

Neem dan contact op met Franklin Brandsma, corporate recruiter via 06 83 27 86 69 of franklin.brandsma@staedion.nl . Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!