Mijn Staedion
samen
werken

makelaar-projecten Bedrijfsonroerendgoed (BOG) (36 uur)

Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:

20-11-2020

Staedion wil de leefbaarheid van Den Haag vergroten. Daarom vinden we het belangrijk dat ons bedrijfsonroerendgoed aansluit bij de wensen en behoeften van buurtbewoners. Door deze ruimtes maatschappelijk of commercieel in te zetten, dragen we bij aan de sociale binding, helpen we vereenzaming terugdringen en ondersteunen we de levendigheid in de wijken. Een interessante portefeuille, met een uiteenlopende groep klanten. Aan jou de taak om deze objecten te verhuren en beheren. Daarmee draag je bij aan een diverse en leefbare stad Den Haag.

Een typische werkdag
Vandaag begin je om half negen op kantoor. Je checkt je mail en sluit met een kop koffie aan bij de dagstart. Je vijf teamgenoten en jij – onder wie je collega-makelaar-beheerder – brengen elkaar op de hoogte van lopende zaken. Wat speelt er? En wat heb je nodig?

Je hebt afgesproken met een kandidaat-huurder voor een bezichtiging bij een horecagelegenheid in het centrum. Samen maken jullie een rondje in en om het pand ¬– de pui ziet er goed uit – en jullie wisselen gegevens uit die je nodig hebt om de huurovereenkomst op te stellen. Na afloop leg je de afspraak direct vast in ons systeem, via je tablet. Je overlegt met de asset manager of dit de juiste partij is voor deze ruimte.

Op de terugweg ga je nog even langs een huurder waar je vorige week intensief telefonisch contact mee had. Het gaat om een opslagruimte, verhuurd aan een maatschappelijke partij die er vrijwilligerswerk doet. Hoe is de reparatie afgehandeld? Is iedereen tevreden? Mooi zo.

Terug bij Staedion. Er komt binnenkort een unit in Moerwijk leeg te staan, maar het pand blijkt lastig te verhuren. Je brainstormt met collega’s over een plan om het onder een breder publiek onder de aandacht te brengen. Jullie zijn eruit: ramen bestickeren, bestaande huurders in de wijk aanschrijven.

Een vraag van een huurder in je inbox: wanneer de dakreparatie ook alweer wordt uitgevoerd. Je doet navraag hierover bij de planning en informeert de huurder. Daarna blader je door je huurbestand en merk je een aantal betalingsachterstanden van klanten op. Je zoekt eerst zelf contact om het op te lossen. Mocht dat niets uithalen, dan klop je aan bij je collega’s.

Je hebt een voicemailbericht waarin de bezichtiging van morgenochtend wordt afgezegd. Je plant direct een nieuwe afspraak in en maakt vast wat notities voor bij de dagstart. Tot morgen!

Jouw inzet maakt de stad
Als makelaar-beheerder BOG bij Staedion bouw je mee aan Den Haag. Jouw ingrepen zorgen ervoor dat ons bedrijfsonroerendgoed de beste bestemming krijgt, dat de leefbaar- en levendigheid van de stad groeit en dat klanten en collega’s tevreden blijven. Je beslist onder andere (mede) over:

• Verhuur. Je bezichtigt en inspecteert bedrijfspanden bij opzegging of oplevering. Ook stel je overeenkomsten op.
• Beheer. Samen met collega’s zorg je voor een prettige, schone en veilige omgeving voor onze huurders.
• Communicatie. Met zowel interne als externe klanten.

Dit heb je nodig
• Een hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting makelaardij of vastgoed.
• Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en verstand van commercieel vastgoed.
• Een goed oriëntatiegevoel in Den Haag. Naar de meeste wijken vind je makkelijk je weg.
• Onderhandelingsvermogen. Je houdt gesprekken gaande en zoekt altijd naar ‘common ground’.
• Sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt nauw contact met alle soorten bevolkingsgroepen.
• Een luisterend oor en sociale skills. Die heb je nodig om samen met je team resultaten te boeken.
• Doelgerichtheid. Ook bij tegenslagen blijf je geconcentreerd doorwerken.

Dit krijg je ervoor terug
• Een brutosalaris tussen de € 3.680,- en € 4.971,- op basis van een 36-urige werkweek
• Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
• Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Staedion: samen thuis
Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren we ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Ons hoger doel is dat we ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’, met als gewaagd doel dat al onze bewoners zich in 2020 thuis voelen.

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze bewoners en willen hun invloed op ons werk vergroten. Met ‘onze bewoners’ doelen we op onze huidige en toekomstige bewoners. Dat is soms weleens lastig, in tijden waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar we geloven dat we bewoners actief kunnen betrekken bij onze projecten en dat we onze keuzes kunnen uitleggen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we immers samen.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden, of wil je meer weten? Bel dan met Daphne Visser, 06 83 27 8669. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 
What do you want to do ?
New mail
Solliciteer   (Opmerking: Deze link opent de pagina in een nieuw browservenster.)

Vragen?
Neem contact op met de afdeling HR via: 070 - 376 77 40 of recruitment@staedion.nl.

This is an automatic translation by