Vacature

Allround Servicemedewerker

Collega Chantal bij Het Rode Dorp
Locatie
Wateringen
Afdeling
Team Service & Reparatie 1
Ervaring
Mid Level
Aantal uur
36 uur

Scheef hangende deuren, een kapotte regenpijp en vochtplekken in de badkamer: in onze woningen valt altijd wel iets te repareren. Als medewerker onderhoud mét als specialisatie servicebeurten zorg jij dat onze huurders prettig kunnen wonen. Je komt bij allerlei mensen over de vloer en zorgt dat de gebreken in hun woning tijdig worden opgelost. Dat doe je zelfstandig, maar met back-up van een organisatie die goed voor haar medewerkers zorgt.

Een typische werkdag

Jouw werkdag begint thuis. Daar start je rustig op: op je tablet neem je alle geplande orders voor vandaag door. Dan stap je je bus in, zodat je om acht uur bij je eerste klus bent. Die is in de binnenstad, bij een bewoner die heeft gemeld dat de keukenkraan lekt. Ook sluit het keukenkastje niet. Je checkt wat er precies aan de hand is en repareert het keukenkastje meteen. Kwestie van een kraanuitloop vervangen. Je boekt het materiaal direct af op je tablet.

De slaapkamerdeur heeft een andere aanpak nodig. Die blijkt al veertig jaar oud en is aan vervanging toe. Je voert de juiste afmetingen in, vinkt aan dat het om een opdekdeur gaat en verstuurt de opdracht. Samen met de bewoner maak je op je tablet direct een vervolgafspraak. Volgende week kan de klus al worden geklaard.

Na deze opdracht rij je naar het magazijn om materiaal bij te vullen. En nu je daar toch bent, hou je meteen even pauze met een paar collega's. Door naar je volgende klus: een periodieke servicebeurt bij een bewoner met een serviceabonnement. In een uurtje loop je de hele woning na, zo kunnen we toekomstige mankementen hopelijk voorkomen. Je zet een paar stopcontacten vast en herstelt het trekkoord van de wasmachine. Voor een vochtplek in de badkamer maak je een aparte afspraak. Omdat de vocht- en schimmelexpert van Staedion de komende weken zit volgeboekt, laat je een externe specialist inplannen. Zo is de bewoner sneller geholpen.

Jouw beslissingen maken de stad

Als servicemedewerker bij Staedion help je onze huurders aan een fijn thuis. Door jouw werk blijven woningen heel, veilig en comfortabel. En dat maakt de stad Den Haag weer een stukje mooier. Je beslist onder andere over de beste aanpak voor een klus: doe je 'm zelf, met een collega of laat je een externe partij inschakelen?

Dit heb je nodig

 • Brede technische kennis. Veel gebreken kun je zelf oplossen. En als het te ingewikkeld wordt, weet je welke specialist je moet inschakelen om het probleem te verhelpen.
 • Klantgerichtheid. Je kunt goed met mensen omgaan en beslist altijd in het belang van de bewoner. Waar is die het snelst én best mee geholpen? Daarbij blijf je wel realistisch: een gouden kraan is nu ook weer niet nodig.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat je veel zelfstandig werkt, moet je je eigen beslissingen kunnen nemen. Je maakt af waar je aan begonnen bent, en als het nodig is schakel je op tijd hulp in van een collega of externe partij.
 • Digitale vaardigheden. Je gebruikt elke dag je tablet, dus het is belangrijk dat je hiermee om kunt gaan.
 • Een paar jaar werkervaring, liefst in een vergelijkbaar beroep.

Dit krijg je ervoor terug

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

 • Een salaris tussen de € 2.586,- en € 3.202,- bruto op basis van 36 uur, met een verwachte CAO-stijging van 8% per januari 2024;
 • Mogelijkheden tot een vierdaagse werkweek. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
 • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een gezellige werksfeer met 45 andere onderhoudsspecialisten.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.

Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

Neem dan contact op met Tom Versteege, corporate recruiter via 06 57 08 67 87 of tom.versteege@staedion.nl. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

handen op elkaar

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Een huisje in een target

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Huisjes met een hartje

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!