Vacature

Technisch Administratief Medewerker

Locatie
Wateringen
Afdeling
Inspectie
Ervaring
Mid Level
Aantal uur
36 uur

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je de kwaliteit van onze 37.500 woningen continu verbetert en handhaaft? Dan ben jij degene die we zoeken! In jouw werk als Technisch Administratief Medewerker speel namelijk je een essentiële rol in dit proces. Je ondersteunt de opzichters inspectie bij het inspecteren van het woningbezit, helpt de verbouwingen te coördineren en reparatieverzoeken door te zetten naar aannemers. Je onderhoudt hierbij nauw contact met onze huurders. Dankzij jouw inzet voelt elke bewoner zich echt thuis!

Je baan in het kort

 • Je zorgt dat huurders tevreden zijn in hun eigen huis;
 • Je zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoering van de administratieve procesgang en juiste informatievoorziening binnen de afdeling Inspectie;
 • Je beheert de agenda’s van opzichters en plant inspectiebezoeken en vervolgafspraken in;
 • Je houd contact met de bewoners en informeert hen over het vervolgtraject;
 • Je staat huurders te woord en geeft duidelijk informatie over lopende reparatieverzoeken, projecten, nazorgactiviteiten of klachten en claims.

Jouw werk maakt de stad

Je bent onderdeel van de afdeling Dagelijks Onderhoud en ondersteunt de opzichters inspectie bij hun werkzaamheden. Dit doe je vanaf onze locatie in Wateringen.

Je vangt zoveel mogelijk vragen telefonisch af en biedt bewoners een luisterend oor. Je helpt de opzichters met de administratie en zorgt zo voor een optimaal werkproces.

Daarnaast beoordeel je samen de aanvragen voor zelf aangebrachte voorzieningen van huurders en zorgt voor een goede vastlegging hiervan.

Dit bieden wij

Een maatschappelijke functie waarin je meebouwt aan een nóg mooiere stad. Dat doe je vanuit ons gezellige kantoor in hartje Den Haag, tegenover het Centraal Station.

Duurzaamheid vinden we erg belangrijk, en daarom belonen we je voor elke kilometer die je fietst. Ook vergoeden we je ov-kosten volledig.

Als kers op de taart hebben we een aantrekkelijk fietsplan: koop je een nieuwe fiets, dan geven wij je tot € 500 terug. Verder krijg je:

 • een salaris tussen de € 3.405,- en €4.278,- (schaal G), op basis van 36 uur;
 • een 2% eindejaarsuitkering;
 • een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden;
 • een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900 per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Dit heb je nodig

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis en ervaring met administratie, huurrecht, processen;
 • Plan- technische vaardigheden, uitstekende beheersing Nederlandse taal en affiniteit met automatisering;
 • Empathie. Je kunt begrip opbrengen voor bewoners. Maar ook ‘nee’ verkopen als dat nodig is.

Over Staedion: Samen thuis

Met ons maatschappelijk hart zetten wij ons in voor een betaalbaar en veilig thuis voor onze huurders. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners maken wij ons sterk voor een prettige woonomgeving. Wij werken continu aan verduurzaming en bouwen de komende jaren maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.

Interesse om mee te bouwen aan Staedion?

Neem dan contact op met Tom Versteege via 06-57086787. Direct solliciteren kan ook, via de knop hieronder.

Zijn onze kernwaarden ook de jouwe?

handen op elkaar

Verbinden

Samen bereik je meer dan alleen. We benutten elkaars talenten en kennis, weten wat er speelt en begrijpen elkaar. We zoeken elkaar op, geven waardering en feedback en doen het samen. We zoeken de verbinding op met ons team, andere teams en verschillende afdelingen. Daarbij kijken we ook naar buiten. We zoeken de verbinding op en zijn bereikbaar voor elkaar, onze huurders en samenwerkingspartners om met elkaar onze krachten te bundelen.

Een huisje in een target

Doen

We zijn bezig met innovatie en vernieuwing en maken het waar. We doen en maken keuzes. We realiseren waar we aan begonnen zijn, geven niet op en zijn gedreven om meer te ondernemen en constant te verbeteren. We zijn creatief, durven te experimenteren en fouten te maken. We hebben de juiste focus in wat we willen realiseren en houden het einddoel voor ogen.

Huisjes met een hartje

Sociaal-maatschappelijk

Iedereen bij Staedion heeft een sociaal-maatschappelijk hart en wil bijdragen aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door een veilig en betaalbaar thuis. We werken samen aan het verbeteren van leefbaarheid in de wijken. We bouwen samen nieuwe woningen. En werken samen aan duurzaamheid. We doen wat nodig is voor de maatschappelijke opgave. We werken klantgericht, kijken naar de behoeftes van huurders en bieden hulp aan huurders die soms net wat meer nodig hebben. Wonen gaat over mensen.

Zo ziet werken bij Staedion eruit

Dit is de sollicitatieprocedure

 • Solliciteer

  Welkom! Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Telefonisch interview

  We bellen je op om kennis te maken.

 • Eerste gesprek

  We spreken je op kantoor of via Teams.

 • Assessment (mogelijk)

  We bekijken samen je expertise.

 • Vervolggesprek

  Je gaat nog eens in gesprek met anderen.

 • Check check

  We vragen je om: twee referenties, een VOG en een kopie van een geldig ID.

 • Contractvoorstel

  Je krijgt een voorstel, uiteraard nadat wij jouw wens hebben besproken.

 • In dienst

  Even digitaal tekenen én klaar. Welkom bij de club!