Over Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren wij ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag en omgeving. Ons hoger doel is dat wij ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’.

Een eigen thuis bereikbaar maken kan Staedion niet alleen. Dit kunnen we alleen realiseren in samenwerking met onze bewoners en een netwerk van maatschappelijke partners. En natuurlijk vooral met de juiste collega’s. Bij Staedion werken zo’n 430 collega’s die zich iedere dag inzetten om het verschil te maken voor onze bewoners en de stad. Onze organisatie is zo divers als Den Haag en bij Staedion telt iedereen mee. Want alleen dan kunnen we er voor zorgen dat al onze bewoners zich nu en in de toekomst thuis voelen.

Onze missie en visie

We leren je graag kennen

Wil jij samen presteren, continu leren en verbeteren, ben jij klantgericht en stuur je op feiten? Dan is een baan bij Staedion misschien wel iets voor jou!

Bekijk onze vacatures

Great Place to Work

Voor het derde jaar op rij deed Staedion mee aan het onderzoek Great Place to Work en kreeg ook in 2021 de kwalificatie ‘certified Great Place to Work’. In 2020 en 2021 zijn we zelfs geëindigd in de top 10 van de Best Large Workplaces van Great Place to Work.