Een vrijesectorwoning

Vrijesectorwoningen zijn te huur vanaf € 808,07 per maand. In Den Haag en omgeving zijn twee soorten vrijesectorwoningen. Hieronder lees je er meer over.

Zo vind je een vrijesectorwoning

De vrijesectorwoningen van Staedion vind je op corpowonen.nl. Heb je een leuke woning gevonden? En voldoe je aan de voorwaarden? Klik dan op ‘Reageren’ en volg de stappen op de website. Meer informatie vind je op de website van CORPOwonenVind je niet meteen wat je zoekt? Meld je aan en krijg een e-mail bij nieuw aanbod.

Voorwaarden

Voor het huren van een vrijesectorwoning gelden voorwaarden. Welke woning je mag huren, hangt onder meer af van je inkomen.

  • Woningen met een huurprijs tot € 1.015,31
    Dit zijn vrijesectorwoningen met een huurprijs tussen €
    808,07 en € 1.015,31 per maand. Ze zijn voor mensen met een gemiddeld inkomen. Woon je alleen? Dan mag je jaarinkomen maximaal € 66.052,50 zijn. Woon je met twee of meer mensen samen? Dan mag je jaarinkomen maximaal € 76.052,50 zijn.
  • Woningen met een huurprijs vanaf € 1.015,31
    Wij verhuren ook woningen met een huurprijs van € 1.015,31 of hoger. Hoeveel inkomen je precies nodig hebt voor deze woningen lees je in de advertentie van de woning.

Voor het huren van een vrijesectorwoning kunnen ook andere voorwaarden gelden. Denk aan met hoeveel mensen je in de woning mag wonen. Deze voorwaarden vind je in de advertentie van de woning.

Veelgestelde vragen

Uitgelicht

Tekening van twee pratende mensen onder een parasol

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je vragen of heb je hulp nodig. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.