Een vrijesectorwoning

Vrijesectorwoningen zijn te huur vanaf € 879,66 per maand. In Den Haag en omgeving zijn twee soorten vrijesectorwoningen. Hieronder lees je er meer over.

Een vrijesectorwoning

De vrijesectorwoningen met een huurprijs vanaf € 1.116,85 van Staedion vind je op corpowonen.nl. Heb je een leuke woning gevonden? En voldoe je aan de voorwaarden? Klik dan op ‘Reageren’ en volg de stappen op de website. Meer informatie vind je op de website van CORPOwonen. Vind je niet meteen wat je zoekt? Meld je aan en krijg een e-mail bij nieuw aanbod. 

Voorwaarden 

Hoeveel inkomen je precies nodig hebt voor deze woningen lees je in de advertentie van de woning. Voor het huren van een vrijesectorwoning kunnen ook andere voorwaarden gelden. Denk aan met hoeveel mensen je in de woning mag wonen. Deze voorwaarden vind je in de advertentie van de woning. 

Toewijzen

De toewijzing van vrijesectorwoningen via een geautomatiseerde loting. Huur je nu een sociale huurwoning van Staedion en wil je verhuizen? Als je je huidige huurwoning leeg achterlaat en je voldoet aan de voorwaarden, krijg je voorrang.

Een middenhuurwoning

Middenhuurwoningen zijn vrijesectorwoningen met een huurprijs tussen € 879,67 en € 1.116,85 per maand. Ook mag het aantal punten van de woningwaardering niet hoger zijn dan 186. Deze woningen zijn voor mensen met een gemiddeld inkomen. Woon je alleen? Dan mag je jaarinkomen maximaal € 62.191 zijn. Woon je met twee of meer mensen samen? Dan mag je jaarinkomen maximaal € 82.921 zijn. 

De middenhuurwoningen verhuren wij via www.woonnet-haaglanden.nl. Om een middenhuurwoning te huren, moet je ingeschreven staan bij www.woonnet-haaglanden.nl

Veelgestelde vragen

Interesse in een woning in De Schaloen?

Uitgelicht

Tekening van twee pratende mensen onder een parasol

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je vragen of heb je hulp nodig. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.