Samen thuis

Staedion verhuurt huizen aan ruim 40.000 huurders in Den Haag en omstreken. Samen met onze samenwerkingpartners en huurders zorgen we voor een veilig en betaalbaar thuis.

Twee bewoners drinken samen koffie

Met ons maatschappelijk hart dragen wij bij aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door het bieden van een veilig en betaalbaar thuis. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 44.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners werken wij aan een prettige woonomgeving. Wij gaan voortvarend door met het renoveren en verduurzamen van onze woningen en maken ons sterk voor het bouwen van maar liefst 7.500 nieuwe woningen. Samen thuis, voor nu en later.   

Dit gebeurt er in de buurt

Lees hier alle nieuwsartikelen en projecten van Staedion bij jou in de buurt.

Snel naar

Samen maximaal presteren

Passende woningen verhuren aan mensen die niet zelf in hun huisvesting kunnen voorzien, in wijken waar het prettig samenleven is. Dat is wat Staedion doet. Ons speerpunt is een veilig en betaalbaar huis voor iedereen. We werken samen met onze huurders en samenwerkingspartners, om onze gezamenlijke doelen te bereiken en een verschil te maken in ons werkgebied.

37.000
huurwoningen
7,7
Visitatiescore
6.000
Woningen toevoegen
100%
CO2-neutraal in 2050