Persbericht

Huurders verrast met live muziek op Valentijnsdag

Zangeres zingend op een plein met kijkende mensen

De huurders van meerdere wooncomplexen zijn op 14 februari muzikaal verrast. Zangeres Milène van der Smissen bracht op Valentijnsdag de mooiste liefdesliedjes ten gehore. Op de dag van de liefde wilden we via muziek bewoners verbinden en ontmoetingen in de wijk stimuleren.

Zangeres Milène van der Smissen bracht een bezoek aan 3 complexen. Via de Facebook droegen mensen Staedion-huurders aan voor een verrassingsoptreden. Dit mocht een alleenstaande buurvrouw zijn die wat extra liefde of aandacht kan gebruiken. Maar ook iemand waar je stiekem een oogje op hebt. 

De muzikale reis begon bij de serviceflat Dekkershaghe voor senioren in Loosduinen. Daarna was mevrouw Gordijn op de Ericalaan, in Loosduinen aan de beurt. Om vervolgens af te sluiten bij mevrouw Heyns bij Het Spaanse Hof, op de Laan, in het Centrum. Bewoners van jong tot oud dansten en zongen mee. 

Irma, teamleider Serviceflats: "Ik gun onze bewoners niet alleen op Valentijnsdag, maar dat ze iedere dag lief zijn voor elkaar." Bewoonster van de Ericalaan: "We zijn ontzettend verrast, we hebben genoten, dankjewel!"

Muziek verbindt
Gijsbert van Herk, bestuursvoorzitter Staedion: "Voor prettig wonen is meer nodig dan alleen een huis. Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten en samen voor hun buurt gaan staan. Muziek verbindt huurders met elkaar en brengt vrolijkheid in de buurt. Een klein gebaar zoals dit kan al een groot verschil maken en draagt bij aan het versterken van de leefbaarheid in de wijk."