Mijn Staedion
Mijn Staedion

Terug

Duivenhok plaatsen

U heeft altijd toestemming nodig van Staedion voor het plaatsen van een duivenhok. Dit is volgens het beleid van Staedion en onder strikte voorwaarden toegestaan. Geef op dit formulier aan wat uw plannen zijn. Zo weet onze medewerker technisch beheer meer voor het bezoek dat hij eventueel met u inplant. En upload de nodige documenten, zoals een 'Verklaring van geen bezwaar' van uw buren. Hoe completer, hoe beter!

Let op:

  • lees eerst onze kwaliteitseis over het plaatsen van een duivenhok;
  • vooraf toetsing van de welstandscommissie bij uw gemeente; 
  • maak uw plannen bespreekbaar met uw buren en omwonenden. 
Tip:

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een duivenhok? Neem dan contact op met de medewerker technisch beheer van Staedion.

Voeg hier uw vergunningen, bouwtekeningen, planningen, offertes van aannemers en foto's toe (minimaal één bestand is verplicht):


 

Ik heb de voorwaarden van Staedion gelezen. Ik ga akkoord met deze voorwaarden. De kwaliteitseisen bij mijn klus heb ik gelezen en voer ze uit. Voor een aantal klussen hebben wij kwaliteitseisen opgesteld. Deze staan in het overzicht met klussen. Voorkom hiermee dat u bij vertrek uit de woning de aanpassing verplicht moet veranderen.

* verplichte velden

* Wij willen u zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben wij uw gegevens nodig. Wij gaan zorgvuldig om met geregistreerde persoonsgegevens. In ons privacybeleid leest u hier meer over.