Door een storing bij KPN zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Bel ons alleen voor spoedgevallen. Heeft u geen spoedmelding, bel ons dan op een andere dag.

Serviceabonnement

Wil je dat wij kleine reparaties in je huis doen? Dan kan je een serviceabonnement nemen.

Een serviceabonnement kost € 7,74 per maand

Voor dit bedrag doen wij kleine reparaties. En elke 18 maanden controleren we welke reparaties bij jou nodig zijn. Met een serviceabonnement blijft de kwaliteit van je huis goed. Je neemt een serviceabonnement voor 1 jaar. Daarna kan je het abonnement iedere maand stoppen. Huur je al lang een huis bij ons? Dan krijg je korting: 

  • Huur je al 10 jaar een huis bij ons? Dan krijg je € 1,17 korting.
  • Huur je al 20 jaar een huis bij ons? Dan krijg je € 2,36 korting. 

Lees de lijst met reparaties die in het serviceabonnement zitten.

 

Hoe regel je het serviceabonnement?

Wil je het serviceabonnement? Dan kan de huurder van het huis ons bellen of het contactformulier invullen. Het serviceabonnement begint op de dag dat je ons laat weten dat je het wil. Je krijgt dan een e-mail waarin staat dat je het serviceabonnement hebt. Vanaf dat moment gelden de algemene voorwaarden en regels voor jou. Je kunt een serviceabonnement alleen nemen voor een huis. Niet voor een bedrijf, een garage of een ander gebouw dat geen huis is.

Hoeveel kost het serviceabonnement?

Een serviceabonnement kost € 7,74 per maand. Je betaalt dit bedrag iedere maand tegelijk met de huur. Ieder jaar sturen we je een brief over het serviceabonnement. Dit doen we voor 1 mei. Daarin staan alle kosten en alle bedragen die de deelnemers aan het serviceabonnement hebben betaald. Wil je meer informatie over alle kosten en bedragen? Bel ons dan.

Wanneer mogen we de prijs van het serviceabonnement veranderen?

We mogen de prijs van het serviceabonnement veranderen nadat we deze brief hebben gestuurd. De nieuwe prijs geldt op de eerste dag van de maand nadat je de brief hebt gekregen. 

Hoelang duurt het serviceabonnement? En wanneer stopt het serviceabonnement?

Je neemt een serviceabonnement voor 1 jaar. Daarna kun je het abonnement iedere maand stoppen. Wil je het serviceabonnement stoppen? Stuur ons dan een brief of vul het contactformulier in. Het abonnement stopt dan na een maand op de eerste dag van de maand. Heb je het abonnement gestopt? Dan mag je je daarna nog 1 keer aanmelden voor het serviceabonnement. Wij beslissen dan of je het serviceabonnement krijgt. En welke regels dan voor jou gelden. Ga je verhuizen? Dan stopt het serviceabonnement automatisch.

Wanneer stoppen wij je serviceabonnement?

Betaal je je serviceabonnement niet of niet op tijd? Hou je je niet aan de regels van het serviceabonnement? Of maak je misbruik van het serviceabonnement? Dan mogen wij je serviceabonnement stoppen. We sturen je dan een brief waarin staat dat het serviceabonnement na een maand stopt.

Wat zijn de regels van het serviceabonnement?

  • Wil je dat wij een reparatie doen die in de lijst staat? Bel of mail ons dan voor een afspraak. Wij doen de reparatie als wij de reparatie nodig vinden.
  • Elke 18 maanden controleren we je huis. En kijken we welke reparaties nodig zijn. Als dat nodig is, doen we de reparaties direct.
  • We repareren geen spullen die van jou zijn. Of van anderen die in het huis wonen.
  • We repareren ook geen dingen die je zelf veranderd of gebouwd hebt in het huis. Dit geldt ook voor dingen die je hebt overgenomen van de vorige huurder.
  • Hebben wij een verandering overgenomen van de vorige huurder? En staat dit in een brief? Dan doen we de reparatie wel als we die nodig vinden.
  • Is er iets kapot of beschadigd wat je had kunnen voorkomen? Of heb je iets zelf kapot gemaakt of beschadigd? Of is er iets kapot of beschadigd door jouw schuld? Dan doen we de reparatie niet. Wij beoordelen of jij verantwoordelijk bent voor de schade.
  • Hebben we een afspraak gemaakt voor een reparatie? En ben je op de tijd van de afspraak niet thuis? Dan betaal je ons een bedrag omdat we voor niets zijn gekomen.
  • Heb je je huur niet of niet op tijd betaald? Dan kunnen we beslissen dat we reparaties van het serviceabonnement niet doen. Je krijgt dan geen geld van het serviceabonnement terug.

Wij mogen het serviceabonnement veranderen en stoppen

Wij mogen de voorwaarden van het serviceabonnement en de lijst met reparaties van het serviceabonnement veranderen. Als we dat doen, sturen we je een maand voor de veranderingen een brief. Veranderen we de voorwaarden van het serviceabonnement en de lijst met reparaties? Dan mag je het serviceabonnement direct stoppen. Stuur ons dan binnen 30 dagen een brief of een e-mail. Wij mogen het serviceabonnement ook stoppen. Als we dat doen, sturen we je een maand voordat we stoppen een brief.

Uitgelicht

Tekening van twee pratende mensen onder een parasol

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je vragen of heb je hulp nodig. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.