Hoe ziet mijn huurcontract eruit en wat zijn de voorwaarden?

Bij een huurcontract horen ook algemene huurvoorwaarden. Hierin leest u wat de afspraken zijn tussen u als huurder en ons als verhuurder.

Bij een huurcontract horen ook algemene huurvoorwaarden. Hierin lees je wat de afspraken zijn tussen jou als huurder en ons als verhuurder. In de algemene huurvoorwaarden moeten wij juridische termen gebruiken. Dit is niet altijd voor iedereen duidelijk. Deze handleiding help je bij het lezen van de algemene huurvoorwaarden.

De huidige algemene huurvoorwaarden zijn van 1 oktober 2016. Naast de Engelse versie van de huurvoorwaarden voor de woning, zijn er ook:

Heb je voor 2016 je huurcontract afgesloten? Dan gelden nog de oude voorwaarden.

In je huurovereenkomst staat welke versie voor jou van toepassing is. Neem via het contactformulier contact op als je algemene huurvoorwaarden hier niet bijstaan.

Filmpje huurcontract

Heeft u een woning geaccepteerd? Dan tekent u in de woning al het huurcontract en u ontvangt direct de sleutels van uw nieuwe woning.

Belangrijk om te weten: Airbnb

In de algemene bepalingen is het nadrukkelijk verboden om een woning onder te verhuren. Ook commerciële onderhuur constructies zoals verhuur via websites als Airbnb zijn niet toegestaan. In geval van onderhuur of verhuur via Airbnb moeten we de rechter vragen om de huurovereenkomst te beëindigen.

Uitgelicht

Tekening van twee pratende mensen onder een parasol

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je vragen of heb je hulp nodig. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.