Mijn Staedion

Stappen die je doorloopt om voor een parkeergelegenheid in aanmerking te komen

 1. Maak een zoekprofiel aan voor een parkeergelegenheid. Dit doet u door op de knop inschrijven te klikken bij de door u geselecteerde parkeergelegenheid.
   
 2. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een e-mail met een link om uw zoekprofiel te activeren.
  Let op! Uw zoekprofiel is pas actief nadat u uw gegevens heeft aangevuld.
   
 3. Nadat u uw zoekprofiel heeft geactiveerd kunt u uw zoekprofiel uitbreiden met meerdere parkeergelegenheden en overige zoekvoorkeuren aanpassen.
   
 4. Na voltooiing staat u geregistreerd als zoeker. Wanneer er een parkeergelegenheid beschikbaar komt waarvoor u in aanmerking komt, dan ontvangt u een e-mail met de kenmerken van de parkeergelegenheid. Wanneer u interesse in deze parkeergelegenheid heeft klikt u (binnen de reactietermijn) op de reageer-link in de e-mail.
  Let op! Meerdere belangstellenden kunnen deze e-mail hebben ontvangen.
   
 5. Na de sluitingsdatum van de reactietermijn bieden wij de parkeergelegenheid aan op basis van inschrijfdatum. Komt u in aanmerking? Dan ontvangt u per e-mail een aanbieding. Deze aanbieding kunt u accepteren of weigeren.
   
 6. Na acceptatie bestelt Staedion de sleutels. De geschatte levertijd is ongeveer 14 werkdagen. Wanneer wij de sleutels ontvangen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de ondertekening van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht.