Veilig en gezond wonen

16 januari 2017

Voor Staedion staat het thuisgevoel van onze bewoners voorop. Daarom nemen wij klachten over vocht en schimmel altijd uiterst serieus. Dit speelt ook in woningen van Staedion. Helaas is het een lastig probleem, omdat het zowel aan de bouw van de woningen kan liggen, als aan het niet goed ventileren en verwarmen van de woning.

Heeft u last van vocht en schimmel in uw woning?

Meld dit dan direct bij ons. Dit kan via info@staedion.nl of 088 – 24 23 000. Wilt u meer voorlichting over dit onderwerp? Hier vindt u op onze website tips over het ventileren en verwarmen van uw woning. Of neem een kijkje op de website van GGD Haaglanden.

Samenwerken

Om te kijken hoe we de oorzaken van vocht- en schimmeloverlast weg kunnen nemen, delen wij onze ervaringen en oplossingen met onder andere onze samenwerkingspartners: Aedes, de gemeente Den Haag, Duurzaam Den Haag, GGD en onze collega corporaties in Den Haag en Rotterdam.

Veilig en gezond wonen

De komende jaren ligt bij Staedion het accent op het onderhoud en de verbetering van onze woningen. We hebben circa 36.000 woningen en in 2017 gaan we ook weer duizenden woningen opknappen. We investeren dit jaar 125 miljoen in onderhoud en nieuwbouw. Bij de woningaanpak worden geisers en kachels vervangen door veilige installaties, plaatsen we mechanische ventilatie en worden er isolerende maatregelen genomen, zoals het plaatsen van kozijnen met dubbelglas. De focus ligt onder andere in de wijken Den Haag Zuidwest en Mariahoeve.