Nieuws

Hoogste graffiti muurschildering van Nederland

graffiti muurschildering

Donderdag 9 juni was het zover. De hoogste graffiti muurschildering van Nederland is officieel onthuld. En zo leuk dat onze flat aan het Willem Dreespark/Troelstrakade voor deze muurschildering is geselecteerd.

Wild Hearts

De single ‘Wild Hearts’ van de Haagse band DI-RECT is de inspiratiebron voor de hoogste graffiti muurschildering van Nederland. Het 14,75 breed bij 50 meter hoge werk op de gevel van het Willem Dreespark/hoekTroelstrakade in Den Haag is 9 juni aan de band DI-RECT onthuld.  

Music & Murals

De Haagse muurschildering is onderdeel van de webisode Music & Murals waarin Studio Giftig zich laat inspireren door het repertoire van de grootste musici van Nederland. De muurschilderingen zijn aangebracht op een plek in de stad waar de band vandaan komt. De webisode volgt de totstandkoming van het graffitikunstwerk, van het moment van brainstormen in samen met onder andere de bewoners van de flat tot de onthulling. Eerder maakten Studio Giftig schilderingen van Spinvin in Nieuwegein, Racoon in Goes en Typhoon, Sticks & Rico (Opgezwolle) in Zwolle. 

Uitgelicht

moerwijk bij Hart van Moerwijk

Meer over Moerwijk

Wat maakt deze wijk uniek en wat is er allemaal te doen? Lees het op deze pagina.