Nieuws

Kerstcaravan, warme chocolademelk en oliebollen

bewoners ontvangen koffie bij de kerstcaravan

Volgende week is het kerst en onze collega’s van wijkbeheer trekken weer de wijk in voor wat warmte, aandacht en een kleine attentie voor onze bewoners. Er kwam een heuse kerstcaravan uit de stalling en er worden veel oliebollen en warme chocolademelk uitgedeeld.

Kerstcaravan

In Mariahoeve stond een heuse kerstcaravan. Onder een afdakje werd er koffie en warme choco uitgedeeld. Ook kregen de bewoners een kerstbrood mee. We hebben hen uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken bij de kerstcaravan. Zij wonen in een complex dat we aan het renoveren zijn. Hier zijn we in september gestart en het project loopt nog door tot september 2024. Het is voor ons een ontspannen moment. Tijd om even bij te praten.

Oliebollen  

Sinds de herinrichting in juni is er een nieuw wijkteam aan de slag gegaan in Segbroek. Om de bewoners beter te leren kennen zijn we langs de deuren gegaan van zo'n 750 adressen. Met voor elk huishouden een Staedion kerstkaart en een zakje oliebollen. De bewoners reageren blij verrast op deze actie.

Kersttent

Op het Paul Krugerplein in Transvaal stond een kersttent waar we samen met de welzijnsmedewerkers (WeZijn Transvaal) en de medewerkers van de gemeente Den Haag warme chocolademelk uitdeelden. Ondanks het slechte weer was er een positieve sfeer in de tent en op het plein. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt en kleine stapjes gemaakt om de leefbaarheid te verbeteren. Daar hebben we op geproost.

Meer acties

Deze week zijn er nog meer collega’s actief in onze wijken. Zo brengen we kerststerren langs bij de bewoners in de Wenkebachstraat en gaan we aan de slag in Wateringseveld.

Bekijk de video van de acties.