Nieuws

Rini van Ballegooijen wint 1 maand huur

winnaar gratis huur

Elk jaar looft Staedion 50 mooie prijzen uit voor huurders die hun huur betalen via automatische incasso. De hoofdprijs is een maand gratis huren. Dit jaar is Rini van Ballegooijen (75) de gelukkige. Hij is er erg blij mee.

Was u verrast?

“Ja zeker! Ik kreeg een telefoontje van Staedion dat ik een maand gratis huur had gewonnen. Dat vertrouwde ik niet helemaal, want je hoort tegenwoordig zulke gekke dingen, dus heb ik daarna zelf Staedion teruggebeld. En ja hoor, het klopte. Hartstikke leuk!”

Hoe lang betaalt u de huur al via automatische incasso? 

“Al sinds ik hier woon, nu anderhalf jaar. Dat heeft mijn dochter geregeld. Ik woonde eerst in de Zijdes, maar ik ben geboren en getogen in de Spoorwijk. Daar wonen ook mijn dochters. Toen mijn vrouw overleed, wilde ik graag dichter bij mijn kinderen in de buurt wonen. Nu ik in dit huis aan de Laakweg woon, zie ik mijn oudste dochter een paar keer per week en mijn jongste bijna dagelijks. Ik heb ook kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Nummer drie is op komst. Het is heel fijn dat we nu bij elkaar in de buurt wonen. Ik pas ook regelmatig op.”

Hebt u al een bestemming voor de huur die u nu uitspaart?

Ik zou graag een hapje gaan eten met de kinderen, maar dat gaat nu niet met corona. Dus dat stellen we uit tot dit weer achter de rug is. We houden het tegoed.

Huur je bij Staedion en wil je ook in aanmerking komen voor een maand gratis huur? Stap dan over op betaling via automatische incasso. Onder bewoners die op die manier betalen, verloot Staedion elk jaar mooie prijzen. De hoofdprijs is een maand gratis huur en de 2e prijs is een halve maand huur. Onder 48 andere huurders die met automatische incasso betalen verloot Staedion 50 euro.
 

Uitgelicht

Laak straatbeeld

Meer over Laakkwartier en Spoorwijk

Wat maakt deze wijk uniek en wat is er allemaal te doen? Lees het op deze pagina.