Door een storing bij KPN zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Bel ons alleen voor spoedgevallen. Heb je geen spoedmelding? Bel ons dan op een andere dag. Wil je een reparatie melden? Dit kan online via de button 'Reparatie melden'.

Nieuws

Woonverzet Den Haag

woonverzet den haag

Op zondag 14 november om 14.00 uur vindt het Woonverzet in Den Haag plaats. “We zien het probleem en we zien ook dat de oplossing complex is,” zegt Gijsbert van Herk, bestuursvoorzitter Staedion. “Het gaat om de maatschappelijke opgave waar wij in onze kernwaarde ook voor staan en ons steentje aan willen bijdragen.”

Historisch moment

Na Amsterdam (12 september) en Rotterdam (17 oktober) wordt in onze stad gedemonstreerd tegen de wooncrisis en voor verbetering van het woonbeleid. Het is een historisch moment: voor het eerst sinds de jaren 80 gaan mensen in Nederland de barricaden op om te demonstreren tegen de woningnood. 

Deze woningnood is dan ook sinds de Tweede Wereldoorlog niet zo groot geweest als nu, en het uitzicht op oplossingen is ver weg. Meer dan 200 organisaties steunen de oproep.