Persbericht

Nieuwe leden RvC Staedion

Foto

Per 1 april treden Cindy Rombouts (56) en Boban Vukicevic (49) toe tot de Raad van Commissarissen van de Haagse woningcorporatie Staedion.

Cindy Rombouts heeft ruime bestuurlijke ervaring binnen de private vastgoedsector, tot 2019 bij  Syntrus Achmea Real Estate  Finance, waar zij verantwoordelijk was voor Finance, Control  Reporting, IT, Risk Management  Compliance en HR. Zij is commissaris bij WonenBreburg en was in opdracht van Aedes lid van de Adviescommissie Vestia, die eind februari 2021 haar werkzaamheden afrondde. Zij draagt binnen de RvC bij aan het profiel financieel-economisch en neemt de plaats in van Tom de Witte, die in september 2021 de RvC verlaat.

Boban Vukicevic is gespecialiseerd in digitalisering en onder andere Universitair Docent Smart Services en MBA bij de Open Universiteit, blogger en auteur van boeken over het Internet of Things. Binnen de RvC versterkt hij het profiel digitalisering, data  innovatie. Vukicevic is voorgedragen door de huurdersorganisatie en vervult de vacature die in de RvC ontstond door het vertrek van Hedwig Verhoeven.
 

Foto

Cindy Rombouts

Foto

Boban Vukicevic