Door een storing bij KPN zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Bel ons alleen voor spoedgevallen. Heeft u geen spoedmelding, bel ons dan op een andere dag.

Stage of traineeship?

Ben je op zoek naar een stage of traineeship? Leuk! Je bent welkom. Initiatiefrijke jongeren, met een passie voor maatschappelijke vraagstukken die nieuwsgierig zijn en van verandering houden passen het beste bij ons.

Vier van onze talenten samen op een bank

Wij staan open voor je frisse blik en geven je de kans je te ontwikkelen. Een stagetraject of traineeship bij Staedion betekent een unieke ervaring waarin jij je kennis vergroot, maar ook met ons meedenkt. Wij willen graag continu verbeteren. Hiervoor krijg je volop de ruimte om met eigen initiatieven te komen en deze uit te werken.

Wat ons drijft

Je kunt Staedion zien als de wereld in het klein: een bedrijf in het hart van de maatschappij. Niet alleen zijn we verantwoordelijk voor de bouw en renovatie van woningen, maar we hebben maatschappelijk in onze wijken ook een grote verantwoordelijkheid. Het goede doen voor onze bewoners is wat ons drijft.

Met 'doen' bedoelen we het ook écht doen met elkaar. We steken onze schouders eronder en willen vooroplopen. Hiervoor halen we het beste talent in huis.

Met de bestuurder om tafel

Als je bij ons stage loopt mag je meedenken mét de top. Onze bestuurder heeft regelmatig ‘(Haagse) bakkies’ met trainees en stagiaires. Hier hoort hij graag wat jou opvalt en misschien krijg je nog een mooie opdracht mee ;-).

Hoe word ik begeleid?

Je krijgt een buddy bij Staedion. Dit is iemand van je afdeling die je inwerkt en je vraagbaak is. Daarnaast leer je van je directe collega’s. Heb je een afstudeeropdracht? Verwacht van ons een sparringpartner die met je meedenkt. Je hebt zelf de regie over je loopbaan. Omdat je van ons veel verantwoordelijkheden binnen je functie krijgt, bepaal jij je carrièrepad helemaal zelf.

Wil je meer weten over stagelopen?

Neem dan contact op met onze recruiter via: 06- 83 48 87 67. We vertellen je graag meer over het stagelopen bij Staedion.

Misschien tot snel!

Dit is wat we jou bieden

 1. Geld

  Je krijgt tot 425,- euro stagevergoeding per maand. Dit ligt aan je studie en je opdracht.

 2. Laptop

  Zodat je altijd aan je opdracht kan werken en op kantoor of thuis kan inloggen.

 3. Vrijheid en vertrouwen

  Je krijgt een buddy die je uitdaagt en waar je mee kan sparren. We helpen je (op weg) tijdens je stage.

 4. Ontwikkeling

  Intern stagelopen en meekijken is bij ons heel gewoon. Je bent zelf aan zet wat je nog extra leert en oppakt.

 5. In de maatschappij

  Je maakt het verschil voor onze bewoners en voor de stad. Wat is er momenteel actueler dan wonen en leefbaarheid?