Serviceabonnement

Wil je dat wij kleine reparaties in je huis doen? Dan kan je een serviceabonnement nemen.

Een serviceabonnement kost € 5,40 per maand. Je betaalt dit bedrag iedere maand tegelijk met de huur. Voor dit bedrag doen wij kleine reparaties. En elke 18 maanden komen we langs voor een servicebeurt en controleren we welke reparaties bij jou nodig zijn. Met een serviceabonnement blijft de kwaliteit van je huis goed. Je neemt een serviceabonnement voor 1 jaar. Daarna kan je het abonnement iedere maand stoppen.

Lees de lijst met reparaties die in het serviceabonnement zitten.

Servicebeurt inplannen

Tijdens de servicebeurt worden kleine gebreken en dreigende gebreken preventief verholpen. Als de woning aan de beurt is komen wij bij je langs of je kunt zelf een afspraak maken via Mijn Staedion en kies voor 'een reparatie melden'.

Wat zijn de regels van het serviceabonnement?

  • Elke 18 maanden controleren we je huis. En kijken we welke reparaties nodig zijn. Als dat nodig is, doen we de reparaties direct.
  • We repareren geen spullen die van jou zijn. Of van anderen die in het huis wonen.
  • We repareren ook geen dingen die je zelf veranderd of gebouwd hebt in het huis. Dit geldt ook voor dingen die je hebt overgenomen van de vorige huurder.
  • Hebben wij een verandering overgenomen van de vorige huurder? En staat dit in een brief? Dan doen we de reparatie wel als we die nodig vinden.
  • Is er iets kapot of beschadigd wat je had kunnen voorkomen? Of heb je iets zelf kapot gemaakt of beschadigd? Of is er iets kapot of beschadigd door jouw schuld? Dan doen we de reparatie niet. Wij beoordelen of jij verantwoordelijk bent voor de schade.
  • Hebben we een afspraak gemaakt voor een reparatie? En ben je op de tijd van de afspraak niet thuis? Dan betaal je ons een bedrag omdat we voor niets zijn gekomen.
  • Heb je je huur niet of niet op tijd betaald? Dan kunnen we beslissen dat we reparaties van het serviceabonnement niet doen. Je krijgt dan geen geld van het serviceabonnement terug.

Veelgestelde vragen

Uitgelicht