Last van vocht en schimmel

Heb je vocht en schimmel in je huis? Dat is vervelend. En een lastig probleem. Vocht en schimmel kan aan het huis liggen. En het kan ook liggen aan hoe je je huis gebruikt. Wij nemen klachten over vocht en schimmel altijd serieus en helpen je er graag mee.

Wat kan je doen aan vocht en schimmel?

Heb je een beetje schimmel? Dan kan je dat zelf weghalen met een sopje met soda. Je kan ook een antischimmelmiddel kopen bij de supermarkt of de bouwmarkt. Helpt dit niet? Meld vocht en schimmel via: 088 - 24 23 000. Wij hebben onderhoudsmedewerkers die veel weten van vocht en schimmel. Die komen dan bij je langs om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Wat kun je zelf doen om vocht- en schimmel te voorkomen? 

Bekijk de tips en voorlichtingsfilmpjes over het ventileren en verwarmen van je woning. Of neem een kijkje op gezondwonen.nl of de website van GGD Haaglanden.

Ben je niet tevreden?

Is er een onderhoudsmedewerker van Staedion bij jou langs geweest? En ben je niet tevreden over de oplossing? Dan kan je vragen of de onafhankelijke Haagse vocht- en schimmelexpert bij je langs komt. Die doet onderzoek en geeft een advies voor een oplossing. Op vochtexpertdenhaag.nl vind je hierover meer informatie. Ook kan je hier een onderzoek aanvragen. Let op: dit kan dus alleen als er eerst een onderhoudsmedewerker van Staedion bij je langs is geweest. En als je niet tevreden bent over de oplossing.

Uitgelicht