Door een storing bij KPN zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Bel ons alleen voor spoedgevallen. Heb je geen spoedmelding? Bel ons dan op een andere dag. Wil je een reparatie melden? Dit kan online via de knop 'Reparatie melden'.

Last van vocht en schimmel

Heb je vocht en schimmel in je huis? Dat is vervelend. En een lastig probleem. Vocht en schimmel kan aan het huis liggen. En het kan ook liggen aan hoe je je huis gebruikt. Wij nemen klachten over vocht en schimmel altijd serieus en helpen je er graag mee.

Wat kan je doen aan vocht en schimmel?

Heb je een beetje schimmel? Dan kan je dat zelf weghalen met een sopje met soda. Je kan ook een antischimmelmiddel kopen bij de supermarkt of de bouwmarkt. Helpt dit niet? Bel ons dan op 088 - 24 23 000. Wij hebben onderhoudsmedewerkers die veel weten van vocht en schimmel. Die komen dan bij je langs om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Wat kun je zelf doen om vocht- en schimmel te voorkomen? 

Bekijk de tips en voorlichtingsfilmpjes over het ventileren en verwarmen van je woning. Of neem een kijkje op gezondwonen.nl of de website van GGD Haaglanden.

Ben je niet tevreden over onze oplossing?

Ben je niet tevreden over de oplossing van onze onderhoudsmedewerker? Dan kan je vragen of de onafhankelijke Haagse vocht- en schimmelexpert bij je langs komt. Die doet onderzoek en geeft een advies voor een oplossing. Op vochtexpertdenhaag.nl vind je hierover meer informatie. Ook kan je hier een onderzoek aanvragen. Let op: dit kan alleen als er eerst een onderhoudsmedewerker van Staedion bij je langs is geweest. En als je niet tevreden bent over de oplossing.

Uitgelicht

Tekening van twee pratende mensen onder een parasol

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je vragen of heb je hulp nodig. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.